İŞTE İLÇE BAŞKANLARININ 1 KASIM MESAJLARI

Seçime iki gün kala mesajlarını veren AKP, CHP, MHP ve Saadet Partisi'nin yöneticileri, Alanya halkını sandık başına gitmeye ve oyunu kullanmaya davet etti.

İŞTE İLÇE BAŞKANLARININ 1 KASIM MESAJLARI
Antalya'da kent genelinde 7 Haziran Genel Seçimleri'nde 1 milyon 568 bin 153 olan seçmen sayısı, 1 Kasım Seçimleri öncesi yapılan güncellemenin ardından 1 milyon 588 bin 111'e çıktı. 102 mahalle için 577 sandığın kurulacağı Alanya'da ise seçmen sayısı 190 bin 342'den 193 bin 278'e yükseldi. 7 Haziran'da tek başına iktidar ve koalisyon ihtimali olmayınca alınan 1 Kasım Seçimleri için yeniden sahaya inen siyasiler, yarın son kozlarını oynayacak. Alanya kökenli milletvekili adaylarının yanı sıra seçim çalışması için gelen milletvekili adaylarıyla birlikte Alanya'nın 102 mahallesinin tamamını adım adım gezen siyasiler, seçime bir gün kala Alanya seçmenine "Tercihiniz ne olursa olsun, mutlaka sandığa gidin" mesajı verdi.
'SİYASİ DÜĞÜMÜ MİLLET ÇÖZECEK'
Seçim sürecinde başta Alanyalı eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere 5. Sıra Adayı Sena Nur Çelik ve 6. Sıra Adayı İbrahim Aydın'la karış karış Alanya'yı ekibiyle birlikte gezen AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, seviyeli bir seçim süreci yaşanmasını sağlayan diğer partilerin yöneticilerine teşekkür etti. Berberoğlu, "Çevreye duyarlı, kimseye rahatsızlık vermeyecek bir süreç yaşadık. Şimdi önümüze yeniden sandık konulacak. Siyasi iradenin tecelli edeceği tek yer sandıktır, düğümü millet çözecektir. Biz, tek başına işbaşına diyoruz ve tüm vatandaşlarımızı sandık başına gitmeye davet ediyoruz" dedi.

'HUKUK DEVLETİNİ ÖZLÜYORUZ'

14 kişilik Antalya listesine önseçimde az oy çıkması nedeniyle Alanya adayı sokamayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, "Barış, özgürlükler, demokrasi ve hukuk devleti, insan hakları için lütfen oy vermeye gidin. Ben vatandaşlarımızdan bunu istiyorum. Lütfen oy vermeye gitsinler. Sonuç ne olursa olsun, oy vermeye gitsinler. Vatandaşlar oy vermeye gitsin. Ben sadece bunu istiyorum" diye konuştu.

'MHP'NİN TBMM'YE GİRMESİ ŞART'

7 Haziran'da 5. Sıra Adayı olan ve seçilemeyen "Alanya Adayı" Cafer Uyar'ın 1 Kasım öncesi 4. Sıra Adayı olmasında, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile beraber yaptığı kulis faaliyetlerinin büyük payı olduğu konuşulan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er ise, "MHP'nin başarısı için çalışıyoruz. Öncelikle Alanya'da bir oy fazla almak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Ülkemizin geçtiği zorlu süreci bütün vatandaşlarımız görüyor. Halkımızı, ülkemizin daha aydınlık ve huzurlu bir geleceği için MHP'ye oy vermeye davet ediyoruz" dedi.

'HALKTAN DESTEK İSTİYORUZ'

Antalya 2. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Sarıca ile beraber gerek 7 Haziran gerekse 1 Kasım sürecinde ev ev, işyeri işyeri dolaşarak destek arayan Saadet Partisi'nin (SP) İlçe Başkanı Sinan Aktaş da yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Sonuçla alakalı somut bir şey söylememiz mümkün değil. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Partimiz ve teşkilatımız adına en güzel sonucun çıkmasını temenni ediyoruz. Bununla alakalı çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Temennimiz SP'nin parlamentoya girmesi ve gerek hükümet, gerekse koalisyonla alakalı sıkıntıların aşılması. Bir an önce hükümetin kurulmasını istiyoruz. Mevcut partiler zaten bir hükümet kuramadı. Bu nedenle ikinci kez seçime gidiyoruz. Halkımızın daha fazla sıkıntı yaşamaması için SP'nin mutlaka meclise girmesi gerekiyor. Halkımızın SP'yi desteklemesini bekliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83