'1 KASIM'DA HERŞEY VATAN İÇİN'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü seçime sayılı saatler kala son çalışmaları değerlendirmek için toplandı. Parti binasında gerçekleşen buluşma sonrası yönetim kurulu üyeleri ve Vatan Partisi Antalya Milletvekili adayları Tahir Sertkaya ve Nuran Menteş’le basının karşısına geçen İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şu değerlendirmelerde bulundu.

'1 KASIM'DA HERŞEY VATAN İÇİN'
29 EKİM’DEN KORKUYORLAR

Vatan Partisi olarak Cumhuriyetimizin 92. yılı nedeniyle Alanya ‘da Perşembe günü saat 18:00’da gerçekleştirilen “ABD Destekli Bölücü Teröre Karşı Cumhuriyet İçin Meydanlardayız” etkinliğinde kitle örgütlerinin temsilcilerini siyasi partilerin temsilcilerini, yöneticilerini göremedik. Cumhuriyet Bayramı lafla kutlanmaz. Kapalı kapılar ardında yapılan açıklamalarla, kokteyllerle kutlanmaz. Alanya’da Cumhuriyet Coşkusunun adresi Atatürk Anıtı’dır. Cumhuriyetin Meydanın da kutlanır 29 Ekim sözleriyle Kurtoğlu Alanya seslendi.

Seçime saatler kala halkımıza sesniyoruz. Türkiye, Cumhuriyet’ten korkanlar tarafından yönetilemez. Başı dik Aydınlık bir Türkiye İçin Halkımızın yüksek duyarlılığına sesleniyoruz.

ŞER CEPHESİ AKP’NİN HİZMETİNDE

“Biz cumhuriyetimizi İstiklal Savaşı’yla kurduk, devrimle kurduk. Şimdi, yine 90 küsur yıl sonra milletimiz Cumhuriyet yıkıcılarıyla, vatan düşmanlarıyla cephe cepheye gelmiştir. Yine bugün Cumhuriyet savaşındayız, vatan savaşındayız. Karşımızda yine o şer cephesi var. Merkezinde Amerikan emperyalizmi,  üzerimize PKK terör örgütünü sürüyor. Korkmuyoruz. Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!

ABD PKK’YI KURTARAMIYOR

Artık her şey çıplak. ABD sözcüleri açık açık söylüyorlar. PKK bizim kara gücümüz, askerimiz, piyonumuz diyorlar. Mehmetçik ABD’nin kara gücüyle savaşıyor. Mehmetçiğimize selamlar yolluyoruz. Hepimiz Mehmetçiğiz! Mehmetçik vatan görevinde, PKK’nın belini kırıyor. PKK aman dileme noktasına gidiyor. ABD PKK’yı kurtaramıyor.

ŞER CEPHESİNE KARŞI VATAN’DA BİRLEŞİYORUZ

ABD Cumhuriyetimizin üzerine Fethullahçı terör örgütünü sürüyor. Partimiz yıllardır F-tipi örgütün ABD bağlantılarını, CIA görevini anlatıyor. Şer cephesi oluşmuş. Merkezinde Amerika, Kemal Derviş türünden meşhur borçlanma ekonomisinin patronları var. Bir elleri PKK’da bir elleri Fethullah’ta. Şer cephesine karşı Vatan Partisi milletiyle birleşiyor.

CHP YÖNETİMİ ŞER CEPHESİNİN MERKEZİNDE

Şer cephesinin merkezine oturan CHP yönetimini oradan kurtarmak için uğraştık. Bölücü teröre karşı Vatan ve Cumhuriyet için bu milletin başına geçelim dedik. Ama kendileri PKK’nın elini o kadar sıkı tutmuş ki, oradan kurataramadık. Bölücü terörün üzerine gitme önerimize ‘fay hatlarını çatlarırız’ dediler. Cumhuriyet yargısının önüne geçmişler, Fethullahçı terör örgütüne kalkan oluyorlar. Türkiye şeyhler, dervişler, müritler ülkesi olamaz. Cumhuriyet Ortaçağ’dan kurtulmaktır. Cumhuriyet milli egemenliktir.

AKP iktidarı cumhuriyet yıkıcılığı üzerine kuruldu. BOP eşbaşkanının saltanatını yıkacağız. PKK ile birleşenler, Fethullah Gülen ile birleşenler Tayyip Erdoğan’ı ayakta tutarlar, onu yıkamazlar.

SARAY SAVAŞI DİYEREK MEHMETÇİĞİ ARKADAN VURUYORLAR

Türkiye bugün bir vatan savaşı veriyor. Kimileri ABD ile birlikte bozgunculuk peşinde, saray savaşı diyorlar. Mehmetçik vuruluyor, kırılıyor. Onlar saray savaşı diyerek Mehmetçiği arkadan vuruyorlar. Millet ayağa kalktı. Mehmetçiği desteklemek için milyonlar yürüyor. Bu millet aynı Cumhuriyet’in kuruluşundaki gibi yeniden milli bir ayaklanma içindedir. Türk milletinin gücü yeniden tarih sahnesindedir. Vatan Partisi’nin görevi bu ayağa kalkan milletle, Cumhuriyetimizi yeniden kurmak, Ankara’ya yeniden Türk bayrağı çekmektir. Yeniden herkes üretecek. Bağımsız, özgür, başı dik Türkiye’yi yaratacağız. Türkiye buraya gidiyor. Vatan Partisi’nin günleri geliyor. ABD’nin terör örgütüne beyaz bayrak çektireceğimiz günler geliyor.

BU SİSTEMİN İÇİNDE YER ALANLARIN HEPSİ GİDİCİDİR

Mevcut sistem, ABD güdümlü mafya-tarikat-gladyo sistemi çıkmazdadır. 7 haziran seçiminin manzaralarını gördük. Terör örgütünü meclisin göbeğine oturttular. Terör örgütüne mayın döşeme özgürlüğü olmaz, Mehmetçiği vurma özgürlüğü olmaz. Mehmetçiği vuranların yeri hapishanedir. Bu sistemin içinde yer alanlar; hükümetleriyle, iktidarlarıyla, muhalafetleriyle hepsi gidicidir. Fethullah Gülen’in elinden dün tutanlar, bugün tutanlar, PKK’nın elinden tutanlar hepsi gidicidir. Bugün Türkiye’yi ABD güdümlü cemaat ve tarikatlardan temizleme zamanıdır. Kınından çıkmış kılıç gibi göreve hazırız.

OYLAR ATATÜRK CUMHURİYETİ’NE

7 haziranda AKP, CHP, MHP, HDP’ye verilen oylar çöpe gitti. HDP’ye verilen oylar mermi oldu, Mehmetçiğin ciğerini deldi. Oylarınızla Mehmetçiğin altına mayın döşeyenleri desteklediniz. Oylarınızla Fethullah Gülen terör örgütüne teslim oldunuz. Barajın önünde vatanı, milleti, Atatürk’ü unutanlara, barajın önünde teslim olanlara sesleniyoruz: Şimdi gözüktü mü baraj niçin konmuş? Baraj PKK’yı korumak için, ekonomimizi yıkmak için konmuş. Baraj bir tek Vatan Partisi’ne konmuş. Baraja teslim olan yurtseverlere sesleniyoruz: Cesur olun, oylarınızı Atatürk Cumhuriyeti’ne verin.

TÜRK MİLLETİ BARAJLARA TESLİM OLMAYACAK

Barajın duvarlarını göstererek o duvarın önünde zavallı hale düşen ve oylarını Fethullah Gülen dostlarına, PKK dostlarına verenlere sesleniyoruz. Cumhuriyet barajların önünde eğilenlerle kurulmadı. Cumhuriyeti düşmanın barajlarını kuvvetle yıkanlar kurdu. Ve güveniyoruz, Türk milleti bu barajlara teslim olmayacak.

24 Temmuz 2015 günü aslanlarımız bölücü teröre karşı harekata başladı. İşte o 24 Temmuz Türkiye’nin mecburiyetlerinin kendisini kabul ettirdiği gündür. Bölücü terör ancak silah kullanılarak uslandırılabilir. O gün Vatan Partisi’nin programının hayata geçmeye başladığı gündür. Ancak Vatan Partisi hükümetinde bölücü teröre karşı mücadele tutarlı, kararlı bir şekilde sürdürülür ve zafere ulaştırılır.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83