'BUNLARI UNUTMA ANTALYA'

MHP Antalya İl Başkanı Başkanı Kaya "Oyunuzu kullanırken Oslo'yu ihanetini, Habur rezaletini, İmralı, Kandil ve Dolmabahçe'de hainlerle yapılan mutabakatı, vicdanları yaralayıp, cüzdanları boşaltanları unutmayın" çağrısında bulundu.

'BUNLARI UNUTMA ANTALYA'
1 Kasım seçimlerine sayılı saatler kala MHP Antalya İl Teşkilatı son gün son saate kadar ulaşılmadık seçmen bırakmamak için kararlı bir şekilde saha çalışmalarına devam ediyor. Artık seçimler içi,n sayılı saatler kaldığını ve Pazar günü ülkenin geleceğinin oylanacağını ifade eden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, tüm seçmenleri oy kullanmaya davet etti. Bir oy'un çok büyük öneminin olduğunu ve mutlaka her seçmenin oy kullanması gerektiğini ifade eden MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya "Tüm hemşerilerimizi hem oy kullanmaya hem de oy kullandıkları sandıkları sahip çıkmaya davet ediyorum. Yalanı ve hırsızlığı tescillenmişler tarafından milli iradenin sonucuna etki edecek sonuçlar ortaya çıkmaması için her bir vatandaşımızdan duyarlılık bekliyoruz. Biz parti olarak gereken tedbirlerimizi aldık. Sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz ile her sandığı dakika dakika takip ederek vatandaşlarımızın hür iradesi ile kullandıkları oyların çalınmasına izin vermeyeceğiz. Aynı duyarlılığı oy kullanan değerli hemşerilerimizden de bekliyoruz" dedi.

Vatandaşların oy kullanmaya giderken unutmaması gereken bir çok olay olduğunu, ülkenin kaderi ile oynayan, 13 yıldır yaptığı uygulamalar ile Türkiye'nin dikta rejimine doğru gittiğini, 1 Kasım seçimlerinde buna izin verilememesi gerektiğini ifade eden MHP il Başkanı Ali Adnan Kaya " Hemşerilerimiz sandığa giderken Lütfen Oslo'da yaşanan ihaneti, Habur'da yaşanan rezaleti, İmralı, Kandil ve Dolmabahçe'de hainlerle yapılan mutabakatı, ayakkabı kutularını, 15/25 Aralık Hırsızlık haftasını, İnsanlarımızı bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirip gemicik filoları kuran yöneticileri, Çözüm adı altında yapılan İhanet sürecini, "Çözüm sürecinde PKK silah stokladı" diyen zihniyeti, "400 Vekil verilseydi bu işler olmazdı" diyenleri, Her yaptıkları yanlış karşısında "Kandırıldık" diye çocukça ağlayanları, Türküm demeyi bile beceremeyenleri, PKK'nın 10 maddesini emir kabul edip MHP'nin Türk Milletinin bekasına olan dört ilkeyi benimseyemeyip Ülkeyi karanlık günlere götürenleri, Analar ağlamayacak yalanı ile PKK'nın tonlarca ağırlıkta bombalar patlatarak Anadolu'yu ağlayan analar ile dolduranları, 13 yılda zulüm, baskı, korku ve sindirme politikaları ile vicdanları yaralayıp cüzdanları boşaltanları unutmayın" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83