Alanya Kent Konseyi ziyaret turunda

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Nurhan Özcan Başkanlığında Kurumsal olarak Yürütme Kurulunda ve Genel Kurul Üyeleri olan seçimle yenilenen yönetimler Siyasi Partiler ve Odaların başkanlarını ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

Alanya Kent Konseyi ziyaret turunda
Alanya Kent Konseyi Başkan Özcan ve Yürütme Kurulu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Takavut ve yönetimini, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı ziyaret ederek ortak paydamız Alanya mottosuyla menfaat gözetmeden birlikte çalıştıklarını ve çalışacaklarını söylediler. Alanya’mızın il olması ve kentimizdeki sorunların katılımcı bir şekilde çözümünden yana olduklarını dile getirerek Alanya Kent Konseyi’nin tarafsızlığını ön plana tutarak bütün siyasi partiler ile çalıştığını söylediler. Türkiye Kent Konseyleri Platformu’nun da Dönem Başkanlığını yapan Alanya Kent Konseyi özellikle çevre konusunda konseylerin çevre konusunda en önemli çalışmalarını yaprıkları alandır. Özellikle turizm kenti olan Alanya’nın doğasını koruyarak nesillere temiz bir kent bırakmak birincil görevimiz olduğunu ifa ettiler.

“ALANYA’NIN UZLAŞI ADRESİYİZ”

Alanya Kent Konseyi Başkan Özcan ve Yürütme Kurulu, seçimle yenilenen Alanya Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir’i, Mimarlar Odası Alanya Temsilcisi İbat Bostancı ve yönetimini, Otelciler Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci’yi, Elektrikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır’ı ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Alanya Kent Konseyi Başkan’ı Nurhan Özcan, “Alanya’da uzlaşının adresiyiz. Bütün kurum ve kuruluşları, odaları, dernekleri, sivil toplum örgütleri ile iç içeyiz. Alanya’da sivil toplum düşüncesini geliştirerek katılımcı bir ruhla Alanya’nın menfaatine uygun şekilde çalışıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 17:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83