Alanya tarihinde kırılmaz bir rekor

ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu’nun hazırlayıp sunduğu programın konuğu MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan olacak.

Alanya tarihinde kırılmaz bir rekor
25 yıl önce kurulan ATV Alanya Televizyonu’nda tam 23 yıldır program yapan Sipahioğlu, yaz ayları ve özel durumların haricinde aralıksız olarak ürettiği ve yapımcılığını üstlendiği Sentez programıyla ilgili olarak son derece mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Sipahioğlu, “Türkiye’de televizyon yayıncılığının ilk yıllarından itibaren yerel televizyonların öncüsü olan ATV Alanya Televizyonu’nda Sentez programı farklı alanlardaki tartışmaları gündeme getirmiş, Alanya ve bölgemizin sosyo-ekonomik, kültür, sanat, edebiyat konularında belirleyicisi olmuş, gerçek anlamda izleyicisiyle buluşmuş, eğitici ve öğretici niteliğiyle, siyasal anlamda da tarafsızlığını korumuş, kamu hizmetini ön planda tutan yaklaşımıyla Türkiye televizyon tarihi tablosuna bakıldığında yerel anlamda en başarılı kurum ve program olmuştur.

Sentez, şahsımın nezdinde ulaşılamaz bir rekora imza atarak, yerel , bölgesel ve ulusal ölçekte hiçbir sunucunun veya yapımcının ulaşamayacağı bir başarıya imza atmıştır.

300.000 nüfuslu Alanya’da gerek konuk bulmanın gerek konu üretmenin oldukça zor olduğunu biliyoruz. Biz tüm imkansızlıklara rağmen herhangi bir kişi kurum veya devletten en küçük bir destek almadan, ATV’yi yaşattık ve yaşatmaya da devam edeceğiz.

Yapımcı olarak, her programa günler öncesinden hazırlanarak çıkıyorum ve her konuyu irdeliyorum” diyen Servet Sipahioğlu, 750 program içerisinde her ayrı konuğa ayrı önem verdiğini, bir programda olması gereken gerginlik, aksiyon, güldürü, merak, gerçekcilik ve yeniliklere özellikle yer verdiğini ifade etti.

Programın hiçbir zaman gövde gösterisine dönmediğini, birilerini ise hiçbir zaman taklit etmediğini belirten Sipahioğlu, “Her zaman mütevaziliğimizi koruduk” dedi.

Öte yandan Sentez prorgramının hep birlik ve beraberlik vurgusunu ön planda tuttuğunu ve bu ilkeyi koruduğunu dile getiren Servet Sipahioğlu, son olarak teknik ve sosyal ekonomik sorunlar nedeniyle henüz tam anlamıyla arzu edilen düzeyde yayıncılık yapamadıklarını, bu anlamda da ihtiyaç duyulan sorunların giderilmesi durumunda devletin, yerel yöneticilerin ve sivil toplum kuruluşlarının destek vermeleri halinde, istenilen seviyeye gelebileceklerini belirtti.

Servet Sipahioğlu, programa destek veren tüm sponsorlara da ayrıca teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83