'ALANYA TÜRKİYE'NİN 2. SAĞLIK MERKEZİ OLACAK'

Alanya Sağlık Turizmi Derneği yöneticileri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven "Alanya İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci sağlık turizmi merkezi olacak" dedi.

'ALANYA TÜRKİYE'NİN 2. SAĞLIK MERKEZİ OLACAK'
Alanya Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Üroloji Uzmanı Erkan Karadağ ve Dernek Sekreteri Selahattin Ay, İçişleri Bakanlığı Dernekler İdaresinin "Derneklere Hibe Başvurusu" kapsamında hazırlanacak proje için Kaymakam Tanrıseven’den destek istediler. 

Üroloji Uzmanı Erkan Karadağ,"Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Sağlık Turizmi Derneği ile birlikte ortaklaşa hazırlanacak olan proje kapsamında şehrimizde yaşayan yerleşik yabancılar ülkenin siyasi yapısı, dili, hukuki sistemi, kültürü ve tarihi, yaşam şartları hakkındaki yeterlilikleri ile hak ve yükümlülüklerinin neler olduğu hakkında bilgilendireceğiz. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in yapmış olduğumuz projelere desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "PROJELER ALANYA'MIZIN GELİŞMESİ İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tanrıseven şunları söyledi: "Geçen ay yapılan sağlık turizm zirvesinde Alanya'nın ciddi bir potansiyeli sahip olduğu net bir şekilde görüldü. Yapılacak çalışmalarla Alanya'nın İstanbul'dan sonra 2. sağlık turizm merkezi olacağına inanıyorum. Alanya sadece turizmde değil sağlıkta da Türkiye’nin ve dünyanın gözdesi olacak.  Bu tür projeler Alanya'mızın gelişmesi için son derece önemli. Yapmış olduğunuz projelere Kaymakamlık olarak destek olacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.














Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83