Alanya'ya elektrik kesintisi uyarısı!

Akdeniz Edaş hat bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Alanya'nın bazı mahallerinde elektrik kesintisi yapacak. İşte kesinti yapılacak o mahalleler: n

Alanya'ya elektrik kesintisi uyarısı!

Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörlüğü, Alanya'ya daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin etmesi amacı ile yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi tesis çalışması, direk tipi trafonun köşk tipine çevrimi işlerinin yapması ve ağaç kesimi işi yapacağından dolayı Alanya'nın bazı bölgelerinde planlı enerji kesintisi yapacağız açıklamasında bulundu.

banner111
Yapılacak enerji kesintisinden;

28 – 29 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi işi yapılacağından 111315F1_CİVANDERE KABİN çıkışında enerji kesintisi yapılacak. Yapılacak enerji kesintisinden Kocaoğlanlı, Tırılar, Çayarası 2 TR, Yaylakonak, Karakese, Cinli, Fakırcalı Mahalleleri ve Boyalı 2 TR, Toslak Mah. Kızılca, Ucanca, Caltesi Merkez, Topanbuku, Emişbeleninin bir kısmı etkilenecek.

28 – 29 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi işi yapılacağından 111315F1_CİVANDERE KABİN çıkışında enerji kesintisi yapılacak. Yapılacak enerji kesintisinden Asmaca Mahallesi, Mahmutseydi Merkez ve Mahalleri etkilenecek.

29 Temmuz Cumartesi günü 03.00 ile 08.00 saatleri arasında AOB servisi tarafından gerilim düşümü olduğu için alpek kablo çekilerek bölge ayrımı yapılacağından 111127F1 çıkışından enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Devlet Hastanesi Hastane Sokak, 320 Nolu Sokak ve 319 Nolu Sokak etkilenecek.

Akdeniz EDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83