Alanya’da Millet İttifakı’na bir tepki de Toklu’dan

Alanya’da Millet İttifakı’na bir tepki de Toklu’dan

Alanya’nın fethinin 800. yıldönümü kutlamalarında  söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’ın “Millet İttifakı terörle iltisaklı” açıklamalarına CHP ile İyi Parti’nin verdiği tepkilerle ilgili MHP Alanya İlçe Teşkilatı’ndan sabah saatlerinde açıklama gelmiş, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP ile İyi Parti’nin terör uzantılarıyla ilişkili oldukları yönündeki söylemlerinin arkasında olduklarını söylemişti.

banner111

Tören alanını terk eden isimler arasında, 2024 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in de olması dikkat çekmişti.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’a bir tepki de Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı Ak Parti’nin Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’dan geldi. Toklu, “Tiyatro son buldu. Sınır ötesi tezkereye ‘Evet’ diyen de ‘Hayır’ diyen de dün alanı terk etti. Tezkereye hayır oyu kullanıp milli duygulardan yoksun CHP eleştirilmeden rahatsız oluyor bunu anladık. Anlam veremediğimiz, tezkere konusunda evet oyu vererek bir duruş sergilediğini düşündüğümüz İyi partinin bu konuda CHP ile aynı tepkiyi göstermesidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2021, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83