ALSEV’in açılışı yapıldı

Bir süre önce kurulan Alanya Sevdalıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (ALSEV) açılışı kalabalık bir törenle gerçekleştirildi.

ALSEV’in açılışı yapıldı

 Hayri Emiroğlu Sokak'ta bulunan derneğin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Kula ve Nazmi Yüksel, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda sonra yönetim kurulu üyeleri sırayla tanıtıldı. 

banner111
ALSEV: SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM

Açılışta konuşan ALSEV Başkanı Kemal Yetgin  terörün dili, dini, ırkı, mezhebi olmadığına dikkat çekti. Yetgin, "Terörün her türlüsünü lanetliyoruz ve kınıyoruz. Acımız ortak. Birlik beraberlik içerisinde her daim devletimizin, milletimizin yanında mücadele edeceğiz. Çünkü hepimiz vatan, millet, bayrak temsilcileriyiz. Hepimiz birlik beraberlik içerisinde mücadele vereceğiz. Bu vatanın ekmeğini yiyip, Türk evladına kurşun sıkanlara, vatana ihanet edenlere sesleniyorum. Ülkemizi bölecekmişsiniz, parçalayacakmışsınız. Merak etmeyin, hepinizi gömecek toprağımız var. ALSEV sen, ben yok, biz varız sloganıyla yola çıkan siyaset üstü bir kurum. Okurcalar'dan Gazipaşa'ya, Tophane'den Söbüçimen'e, Gündoğmuş'tan Gökbel'e biz halkız, sizleriz.  Biz birilerinin unuttuğu yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya, soğukta, ayazda kalmışlara yorgan olacak neferleriz. Biz birlik beraberliğimiz gencinden yaşlısına vatan, bayrak, millet sevgisiyle  donatılmış kişileriz. Biz sonunda makam, mevki vaad edilmeyen, siyasetin olmadığı, amacının sadece Allah'ın rızasının kazanılması olduğu bir dava gönül vermiş olan neferleriz" dedi.

YÜCEL: ALSEV'İN AMACINA UYGUN ÇALIŞACAĞINA İNANIYORUM

Başkan Yücel ise, "Alanya dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. 79 milletten insanın yaşadığı, 99 milletten insanların ziyaret ettiği, 17 bin yerleşik yabancının yaşadığı çeşitli dillerin, dinlerin, medeniyetlerin, kültürlerin bu coğrafyada birlikte yaşadığı ve dünyanın en huzurlu, mutle şehirlerinden birisi. Tabiki bu şehirde birçok ortak değerlerimiz var. Bunları korumak, yaşatmak bizlrin aslki görevleri. Bunları yaşatırken birçok sivil toplum örgütlerine çok işler düşüyor. Ben ALSEV'in amacına uygun çalışacağına inanıyorum. Sizlerin her zaman arkanızda olacağız" ifadelerini kullandı. 

Dernek yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte sahnede fotoğraf çektirmelerinin ardından ALSEV'in açılışı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 20:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83