Odalardan ‘Terör’e ortak kınama

Alanya’da faaliyet gösteren meslek odalarından bir kısmı ALSMO binasında bir araya gelerek Kayseri’de yaşanan terör saldırısı ile ilgili ortak kınama mesajı yayınladı.

Odalardan ‘Terör’e ortak kınama

 İnşaat Mühendisleri Odası Alanya temsilciliği, Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilciliği, Eczacılar Odası Alanya Temsilciliği, Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilciliği, Peyzaj Mimarları Odası, Alanya Temsilciliği, İç Mimarlar Odası Alanya Temsilciliği, Elektrik Mühendisleri Odası Alanya Temsilciliği, Makine Mühendisleri Odası Alanya temsilciliği, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Alanya temsilciliği, Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) yöneticileri, bu sabah ALSMO binasında bir araya gelerek Alanya'nın geleceği ve Alanya'nın menfaatleri konusunda birleşik platform çalışmaları yapacaklarının kararını aldılar. 

banner111
Toplantı sırasında Kayseri’den gelen terör saldırısının haberini alan oda yöneticileri, toplantı gündemini değiştirerek, terör saldırısı ile ilgili ortak bir deklarasyon yayınlama kararı aldı. 
Yayınlanan ortak deklarasyonda, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığımız terör saldırısı ve yine bugün Kayseri’de yaşanan terör saldırısı bizleri derinden yaralamıştır.Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden şer odakları asla emellerine ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti bölünmez bir bütündür. Yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerinin ve ülkemizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 12:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83