Türkdoğan: Alçaklığın boyutu ortada

MHP'li Türkdoğan, "Terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesidir" dedi.

Türkdoğan: Alçaklığın boyutu ortada

 MHP Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan, teşkilat binasında Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile birlikte Kayseri'deki hain saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. 

banner111
"İnsan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatları Bu sabah Kayseri’yi kana bulamıştır" diyen Türkdoğan, "Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayâsız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir.
Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklarınkahr-ı perişan olacaklarına inancımız tamdır. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör Örgütlerine Gerekli cevabı verebilecek güce ve imkana sahip olan Büyük Türk milletinin sabır taşı çatlamış, hainlere gerekli cevabın bir an önce verilmesi için sabırsızlıkla beklemektedir.  Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kahpe güçler, şimdi de Kayseri'deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir. 
Bu noktada, terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesidir. Türk milletinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada teröre ve teröristlere karşı dik duruşunu sürdüreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Biliyoruz ki, bu tür saldırıların altında başka emeller yatmakta, ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen şer güçlerin hain planları bulunmaktadır. Bu şer güçlere ilan ediyoruz ki, hiçbir girişimleri bu milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yetmeyecektir. Bu vesile ile Kayseri'deki bu alçak saldırıda ve tüm terör saldırılarında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyorum. Bir kez daha güçlü ve gür şekilde haykırıyoruz, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez. Ne mutlu Türküm diyene" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83