AMATÖR BALIKÇI YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Alanya'da zıpkınla balık avladığı sırada bir teknenin çarpması sonucu ağır yaralanan amatör balıkçı tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra hayatını kaybetti.

AMATÖR BALIKÇI YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

 Edinilen bilgiye göre, Serdar Baş (34), Damlataş plaj açıklarında 18 Kasım tarihinde zıpkınla balık avlarken teknenin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Baş, kaldırıldığı Anadolu Hastanesinde tedavisi sürerken. 2 gün önce Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Serdar Baş tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

banner111
Serdar Baş'ın cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınarak memleketi Samsun'da toprağa verilecek.


Olay, 18 Kasım’da Damlataş plajı açıklarında meydana geldi. 34 yaşındaki amatör balıkçı Serdar Baş, balık avı için zıpkınla dalış yaptı. Bu sırada içerisinde A.D. ve C.D. adlı iki arkadaşın bulunduğu sürat teknesi Serdar Baş'ın üzerinden geçti. Ağır yaralanan Baş, kendisine çarpan teknedekiler tarafından Yeni Yat Limanı'na getirildi. Burada ambulansa alınan Serdar Baş, Özel Alanya Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. A.C. ve C.D. ise polis tarafından gözaltına alındı. Genç balıkçının evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83