ALANYA’DAN TÜRKMEN DAĞINA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Suriye’nin Bayırbucak bölgesinde yaşayan Türkmenler için yardım kampanyası başlattı.

ALANYA’DAN TÜRKMEN DAĞINA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

 “Alanya’dan Türkmen Dağı’na Gönül Köprüsü Kuruyoruz” diyen Belediye Başkanı Yücel, Alanya Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Suriye ve Rus saldırılarından dolayı zor durumda olan Türkmenlere yardım çağrısında bulundu. 

banner111
YÜCEL VE YARDIMCILARI MAAŞLARINI BAĞIŞLADI

Yardım kampanyasıyla ilgili Belediye Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Yücel, “Ekmeğimizi Türkmen kardeşlerimizle paylaşıyoruz” dedi.  Belediye Başkanı Yücel ve  Başkan Yardımcıları birer maaşlarını Türkmenler için bağışladı. Bölgenin huzuru ve güvenliği için yapılan çalışmaların yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Yücel, “Kampanyamıza destek olmak isteyen vatandaşlarımız,  Türkmen kardeşlerine ulaştırmak istedikleri erzak ve yardımları AVM ve marketlere koyacağımız Alanya Belediyesi Bağış Kutusuna ya da Alanya Belediyesi Gönül Pınarı Mağazasına teslim edebilirler.” dedi.

NAKDİ YARDIMLAR İÇİN HESAP AÇILDI

Kampanyaya nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için ise Bir Alanyamız Var Derneği himayesinde  Halkbank’ta bir hesap açıldığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bayırbucak Türkmenlerine her türlü maddi manevi desteği vermeye hazır olduklarını tekrarladı.

Halk Bank Hesap Numarası: TR64 0001 2009 5710 0016 0001 30

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83