PINARBAŞI'DAN ÜNİVERSİTE SEFERBERLİĞİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Akseki Kaymakamı Murat Beşikci'yi makamında ziyaret etti.

PINARBAŞI'DAN ÜNİVERSİTE SEFERBERLİĞİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Akseki Kaymakamı Murat Beşikci'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Pınarbaşı, Akseki Meslek Yüksek Okulu'nun kalitesini ve öğrenci sayısını artırmak, öğretim üyesi kadrosunu tamamlamak için çalıştıklarını söyledi. 400 öğrenci kapasiteli yurt yapılması için yer tahsisi konusunda çalışmalara başlandığını belirten Pınarbaşı, şöyle konuştu: "Kaymakamımız ve belediye başkanımız üniversite ve eğitimle yakından ilgileniyor. Ben kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün üniversitemizin geçmişini de konuştuk. Ben Kaymakam ve belediye başkanımızı bugüne kadar üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı tekrar kutluyorum."  

banner111
Kaymakam Beşikci ise Pınarbaşı ile üniversitenin gelişimi ve genel sorunları üzerine konuştuklarını anlattı. Beşikci, "Okulun tadilat işlemlerini tamamladık. Yurt ile okul arasında kampüs alanının büyütülmesi çalışmaları tamamlandı ve kampüs alanı büyütüldü. Öğrencilerimiz çok daha iyi şartlarda eğitim görmeye başladılar" dedi. Ziyarete Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83