YÜCEL'DEN ENGELLİLERE TAM DESTEK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Alanya Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere tüm Alanya halkını davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Her zaman engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanındayız.” dedi.

YÜCEL'DEN ENGELLİLERE TAM DESTEK
ALANYA BELEDİYESİ ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

“Engelsiz Kent Alanya” sloganıyla Türkiye çapında örnek alınan birçok çalışmaya imza atan Alanya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yarın bir dizi etkinlik düzenliyor. 09.30’da Atatürk Anıtı önünde tüm protokol üyelerinin katılacağı resmi törenle başlayacak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Atatürk Anıtı önünden İskele Şelale Meydanı’na yapılacak kortej yürüyüşüne Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ne bağlı engelli vatandaşlar da katılacak. 

ENGELSİZ SANAT ATÖLYESİ SERGİSİNİN AÇILIŞI YAPILACAK

Programın devamında saat 14.00’da Kültür Merkezi’nde Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Sanat Atölyesi’nde engelli bireyler ve aileleri tarafından yapılan “Hayaller ile Birleşir Çizgiler” başlıklı karma resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

ENGELSİZ KENT UYGULAMALARIMIZLA ÖRNEK BELEDİYEYİZ

Alanya Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik uygulamaları ile birçok belediye tarafından örnek alınan çalışmalarına dikkat çeken Başkan Yücel, “Belediyemizin yürüttüğü çalışmalarda da engelli bireylerimizin de dahil olacağı stratejiler belirlemek büyük önem arz etmektedir. Bu noktadan hareket ederek, Alanya’yı Engelsiz Kent olma yolunda daha iyi bir noktaya taşımak için birçok projeyi hayata geçirmekteyiz. “Farklılıklarımızla zenginleşiriz” diyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün herkes için duyarlılık gösterdiği bir gün olmasını temenni ederim.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ETKİNLİKLERE DAVET

Alanya Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili düzenlediği etkinliklerle ilgili de bilgi veren Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız ve bu anlamlı günde de çeşitli etkinliklerle onlarla bir arada olduğumuzu ve beraber olmaya devam edeceğimizi göstermek istedik. Etkinliklerimize tüm Alanya halkını davet ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 12:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83