ALANYA BELEDİYESİ’NDE EĞİTİM HIZ KESMİYOR

Alanya Belediyesi, Habitat Derneği ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde yapılan protokolle 2010 yılından beri süre gelen eğitim hız kesmeden devam ediyor.

ALANYA BELEDİYESİ’NDE EĞİTİM HIZ KESMİYOR

Alanya Belediyesi, Habitat Derneği ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde yapılan protokolle 2010 yılından beri Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’ndeki bilişim eğitimleri devam ediyor. Program kapsamında Alanya Kültür Merkezi’nde Master Eğitmen Ali Dayan, öğrencilere slayt eşliğinde Sosyal Medya Okuryazarlığı hakkında sunum yaptı. 

banner111
Alanya Kültür Merkezi’nde “Geleceğini Tasarla” projesi kapsamında Master Eğitmen Ali Dayan tarafından verilen Sosyal Medya Okuryazarlığı eğitimine Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 


İNTERNETİN GEÇMİŞİ VE GELECEĞİ ANLATILDI 
Master Eğitmen Ali Dayan tarafından verilen eğitimde, internetin geçmişten günümüze yaşadığı tarihsel dönüşümün ve sosyal medyanın günümüzdeki önemi örneklerle anlatıldı. Özellikle öğrencilere, sosyal medyanın ne gibi yararlarının ve zararlarının olabileceği, hangi araçlarla yönetildiği, sosyal medyada kişisel itibarın nasıl yönetileceği konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.
Sosyal medyanın yaygınlaşması ile konuşulmaya başlanan sosyal medya etiğimi ve internet hukuku hakkında bilgilendirme de yapılan eğitim kapsamında, sosyal medyanın geleneksel medyadan ayrıldığı noktalar da göz önünde bulundurularak, kullanıcıların aktif ve bilinçli sosyal medya kullanıcıları olmalarını sağlanmaya yönelik bilgiler paylaşıldı. Sunumun ardından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83