MUTLULUĞUNU YÜCEL'LE PAYLAŞTI

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen dünyanın en prestijli aşçılık yarışması olan BOCUSE D’OR Türkiye finalinde şampiyon olan Mutlu Şevket Yılmaz, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

MUTLULUĞUNU YÜCEL'LE PAYLAŞTI

 Alanya Belediyesi’nin desteklediği ve yarışma öncesi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yarışma menüsünün tadımını yaptığı Mutlu Şef, Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret ederek teşekkür etti.

banner111
Ziyarette Türkiye birinciliği ile Alanya’nın adını duyurmaktan mutlu olduğunu belirten Yılmaz, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kendine inanarak desteklediğini söyleyerek mutluluğunu Başkan Yücel ile paylaştı.
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise Yılmaz’ın başarısının Alanya için bir onur olduğunu ifade ederek, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Bocuse D’or 1987 yılında Lyon kentinde başladığından beri dünyanın en prestijli gastronomi yarışması ve gastronominin dünya olimpiyatları olarak kabul ediliyor. Yarışmayı kazanan şef Türkiye’yi Mayıs’ta Macaristan’ın Budapeşte şehrinde temsil edecek. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 18:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83