ANTALYA BŞB MECLİSİ ALTSO'YU SEVİNDİRDİ

Alanya'da dağınık halde bulunan mobilya, mermer, PVC ve benzeri diğer imalatçı firmaların tek çatı altında toplanması konusunda ALTSO öncülüğünde Güzelbağ’da yürütülen Küçük Sanayi Sitesi çalışmalarında önemli bir gelişme daha yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi ALTSO Küçük Sanayi Sitesi’ne ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli planları oy birliği onadı.

ANTALYA BŞB MECLİSİ ALTSO'YU SEVİNDİRDİ
 ŞAHİN’DEN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Meclisinin aldığı kararı değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yaşanan gelişmeyi çok olumlu bulduklarını ve sevinçle karşıladıklarını belirterek, “Bu projede bizlerin yanında olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel’e şükranlarımı sunmak istiyorum. Kendisi Toptancı Hali Projesinde de bizlere güvenmişti çok şükür o projeyi başarıyla hazırladık. Bu süreçte sürekli yanımızda olan Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz ve Harita Mühendisi Erkan Demirci’ye de değinmeden edemeyeceğim. Çok emeği var. Kendisine çok teşekkür ederim. Planları oy birliği ile meclisten geçiren Ak Parti, CHP ve MHP guruplarına da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bu projeye büyük önem verdiklerini belirten Şahin, imalata yönelik sanayi işletmelerinin planlanmış alanlarda hizmet vermesi gerektiğini, bunun sonucu olarak da hem sektörün daha fazla gelişim göstereceğini ve hem de şehrin nefes alacağını söyledi.

Şahin, göreve geldikleri günden beri söz verdikleri projeleri büyük bir titizlikle takip ettiklerini de belirterek, “ Söz verdiğimiz projeleri belirttiğimiz zaman dilimlerinde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takip ettiğimiz projeler arasında da Küçük Sanayi Sitesi var. Her gün yeni gelişmeler oluyor. Alanya’yı cazibe merkezi haline getirmek ve marka değerini yükseltmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83