AR-GE PROJE PAZARI BAŞVURULARI BAŞLADI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 05 Kasım 2015 tarihinde “OMÜ 2.Ar-Ge Proje Pazarı” gerçekleştirilecek.

AR-GE PROJE PAZARI BAŞVURULARI BAŞLADI
T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı’ndan ALTSO'ya ulaşan yazıda; 5 Kasım 2015 tarihinde, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde “OMÜ 2.Ar-Ge Proje Pazarı” düzenleneceği, proje pazarına başvuruların 21 Ağustos 2015 tarihinde başlayıp, 12 Ekim 2015 mesai bitimi saat 17:00’ye kadar projepazari.omu.edu.tr  adresinden devam edeceği, bu tarihten sonra yapılan başvuruların kabul edilemeyeceği bildirildi.

Yazıda devamla, etkinliğin amacının; “Türkiye’deki proje fikirleri ile bonus veren siteler ilgili olarak, bölgede bilgi ve görüş alışverişini sağlamak, Ar-Ge projelerine ilişkin teknolojik ve finansal işbirliklerinin oluşmasına ortam hazırlamak, üniversite, araştırma ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirmek, bölgedeki akademisyenleri bilinçlendirmek, üniversite-sanayi işbirliğine farkındalığı artırmak, akademisyenlerde proje kültürü oluşturmak ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmenin dinamiğini oluşturacak bilim insanlarını sanayide aktif hale getirmek” olduğu ifade edildi.

Ayrıca, şehir dışından katılacak her proje adına bir kişinin yol, konaklama giderlerinin OMÜ tarafından karşılanacağı, proje pazarında dereceye giren ilk üç projenin ödüllendirileceği (birinciye 8000TL, ikinciye 4000TL, üçüncüye 2000TL) belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83