ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ YARIN

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy'un cenazesi yarın Alanya'da toprağa verilecek

ŞEHİDİMİZİN CENAZESİ YARIN
Mardin'in Dargeçit ilçesinde teröristler tarafından çıkarıldığı düşünülen yangına giden itfaiye ekiplerinin güvenliğini almak üzere olay yerine hareket eden polis ekiplerine yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 4 polis memurundan birisi olan ve Alanya'da evi bulunan  Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un cenazesinin Alanya'ya geleceği kesinleşti. Edinilen bilgiye göre şehit Aksoy'un cenazesi saat 17.00'de Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na (GZP) gelecek. Şehit Aksoy'un cenazesi yarın saat 10.00'da Emine Özmüftüoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Alanya Garnizon Komutanlığı Şehitliği'ne defnedilecek.
  
OKULU ATEŞE VERİP, OLAY YERİNE GİDEN POLİSE TUZAK KURDULAR  

Dargeçit ilçesinde bir okul sabah saat 06.00 sıralarında teröristler tarafından ateşe verildi. Ateşe verilen okula müdahale etmek için zırhlı araçla olay yerine giden polis bahis siteleri ekiplerine teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu aracın içinde bulunan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu şehit oldu. Aksoy'un 13 yıl  Alanya'da görev yaptığı, Alanya’dan Antalya’ya oranda Dargeçit'e geçen yıl atandığı öğrenildi. 

ALANYA'DA GÖREV YAPIYORDU  

Şehit olan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy uzun yıllar Alanya Emniyetinde istihbarat şubesinde başkomiseri olarak görev yaptı. Daha sonra ise Antalya'ya atandı. Geçtiğimiz yıl ise Mardin'in Dargeçit ilçesine atanan Aksoy orada bir yılını tamamlayamadan şehit oldu. Aksoy'un evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Alanya’da evi bulunan Aksoy’un emekliliğinin ardından Alanya’ya yerleşmeyi planladığı öğrenildi. Bu nedenle şehit eşinin, Aksoy’un Alanya’ya defnedilmesini istediği de öğrenildi. Öte yandan Aksoy’un PKK’nın Akdeniz sorumlusunu Mersin’de yakalayan ekibin başında görev adlığı da öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83