ARTIK YASAK...

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı karar doğrultusunda şehir içi trafiğini rahatlamak amacıyla kamyon ile TIR’ların sabah ve akşam belli saatlerde şehir içine girmesini yasaklayan kararı uygulanmaya başladı

ARTIK YASAK...
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, UKOME tarafından alınan karar gereği, Korkuteli ilçe merkezinden Elmalı, Bucak, Antalya, Fethiye ve Antalya istikametine gidecek olan Kamyon ve TIR’ların sabah 08:00-24:00 saatleri arasında geçişlerini yasaklandı.
1 Haftalık uygulama sonrası ilçe merkezinden farklı il ve ilçelere gidecek olan Kamyon ve TIR’lar çevre yolunu kullanması konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü, karar gereği ilçe girişlerine levhaları da astırdı.
Korkuteli Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, şehir içi trafiğinde sabah saatlerinde ciddi rahatlama yaşandığını belirterek; “Aldığımız bu kararı çevre il ve ilçelerdeki Şoförler Cemiyetlerine, kamyon ve TIR derneklerine, Türkiye Şoförler Federasyonu’na bildirdik. 1 haftalık uygulamanın ardından şuan ilçeye giriş yok ve çok şükür sıkıntı da yok. Tüm kamyon ve TIR şoförlerimizin bilgilendirildiğini gördük” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83