ASBÜD yeni başkanını seçti

ALSİAD eski başkanı olan işadamı Fikret Arık, kısa adı ASBÜD olan Akdeniz Süs Bitkileri Üreticileri Derneği’nin genel kurulunda başkanlık görevine seçildi

ASBÜD yeni başkanını seçti

 Merkezi Antalya'da olan Akdeniz süs bitkileri üreticileri derneği (ASBÜD) olağan genel kurulu Ekogarden işletmesinin misafirliğinde gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlandığı genel kurudai l yeni yönetim kurulu oy birliği ile seçildi. ALSİAD eski başkanlarından İşadamı  Fikret Arık, genel kurul sonucunda başkanlık görevine getirildi. 

banner111
Başkan Fikret Arık, yaptığı açıklamada “ASBÜD Altı yıl önce  dış ve iç mekan süs bitkileri üreticilerini aynı çatı altında toplamak amacı ile kuruldu. Bundan sonraki amacımız, derneğimize yeni üyeler kazandırmak, üyelerimizin yeni yatırım yaparak üretim alanların büyütmeleri  için çalışmalar yapmak,  ürettiğimiz ürünlerin ülke ve ülke dışında tanıtılması ve pazarlanması konusunda üyelerimizin önünü açmak olacak. Yönetim kurulu olarak vizyonumuz sektörümüzdeki diğer üretici birlikleri ile uyumlu çalışmalar yaparak Antalya'yı Akdeniz bitkilerinin  üretildiği bir çekim  merkez haline getirmek istiyoruz. Üretim gücümüzün artması ile ithalatı azaltmak bölmemizde istihdamı artırmak ve ihracat yaparak ülkemize döviz kazandırmak istiyoruz'' dedi.
Yedi kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:  Başkan: Fikret Arık (Maki Bahçe dünyası), Başkan Yardımcısı: Teoman Akçalı (Talya Süs Bitkileri), Sekreter: İsmail Kocaoğlu (İmaj Süs Bitkileri), Sayman: Bora Yeğin (Zeytin Süs Bitkileri ), Üyeler: Yaşar Çandır  (Peyart ), Muammer Oğuz (Seraflora Süs Bitkileri), Hüseyin Eroğlu (Seki Peyzaj).

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83