Başkan Göktepe'den üreticiye yağış uyarısı

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya'da bugünden başlayarak 1 hafta süreceği tahmin edilen yağışlar konusunda üreticileri ve vatandaşları uyardı.

Başkan Göktepe'den üreticiye yağış uyarısı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya da soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda Alanya'da bugünden başlamak üzere 1 hafta soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı tahmin edildi. Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe de üreticileri ve vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Başkan Göktepe sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

'DEĞERLİ ÜRETİCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

banner111

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bölgemizde bugünden başlayarak 14.03.2022 tarihine kadar etkisini gösterecek olan yağışların; iç kesimlerde sağanak ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sıcaklığın azalması ile birlikte zirai faaliyetlerin devam ettiği sahil kesimlerde hafif yer yer orta kuvvette zirai don beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbir almanızı önemle rica eder, hayırlı akşamlar dilerim.'

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83