Başkan Yücel'den büyük buluşmada önemli mesajlar

Başkan Yücel'den büyük buluşmada önemli mesajlar

Bakan Çavuşoğlu’nun da katıldığı Büyük Alanya Buluşması adlı mitingde konuşan Başkan Yücel, “İlçemizdeki gelişimin sürmesi, yatırımların devamı, ülkemizin bekası ve istikrarı için 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı Alanya’da zaferle taçlandıracağız” dedi.

banner111


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’ya gelerek ilçede yaşayanlarla mitingde bir araya geldi. Alanya Belediye binası arkasında düzenlenen mitinge Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, milletvekili adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mitinde vatandaşlara önce hitap eden  Başkan Yücel, “Cumhur İttifakı olarak, değerli hemşerimiz, Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlut Çavuşoğlu, Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan ve Cumhur İttifakı milletvekillerimiz ile bugüne kadar güçlü bir Türkiye, güçlü bir Antalya, güçlü bir Alanya için birlikte uyum içinde çalıştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Devlet Bahçeli destekleriyle her zaman Alanya’nın yanında oldu. Bu birliktelik Alanya’ya güç kattı, Alanya’nın önünü açtı. Bu birliktelikten kazanan Alanya oldu. Dünyada savaşlar, pandemi 
doğal afetler, depremler oluyor. İnsanlar yine Alanya’ya geliyor. Dünyada herkes keyifli bir tatil ve güzel anılar biriktirmek için Alanya’ya geliyor. Demek ki, Alanya’da güzel şeyler oluyor. Demek ki, Alanya dünyanın en güzel, en huzurlu, en güvenli şehri.  Bu şehir, dünyada 127 milletten, ülkemizde 81 vilayetten göç alıyorsa, bu şehrin taşı, toprağı ve mülkü en değerli oluyorsa, ülkemize en fazla katma değer bu şehirden sağlanıyorsa, demek ki, bu şehir iyi yönetiliyor. Demek ki bu şehirde çalışan ve üreten insanlar yaşıyor. Demek ki bu şehirde aş var, iş var, emek var. Bu şehirde istikrar ve gelişim var. Alanya’daki bu gelişimin sürmesi için, yatırımların devamı için, ülkemizin bekası ve istikrarı için 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı Alanya’da zaferle taçlandıracağız. 2 gün sonra ülkemiz için çok önemli bir seçim olacak, Cumhurbaşkanımızı ve bölgemize hizmet edecek milletvekillerini seçeceğiz” dedi. 


“ÜLKEMİZİ LİDER ÜLKE YAPACAĞIZ”
 14 Mayıs’ın sadece bir seçim olmadığını, ülkenin kaderini değiştirecek tarihi bir karar verileceğini vurgulayan Başkan Yücel,  
“ Ötüken’den Ortaasya’ya, Ortaasya’dan Anadolu’ya, Anadolu’dan tüm dünyaya yayılan, büyük devletler kuran, Turan ülküsünü ve İslam medeniyetini kıtalara hakim kılan, bugün yolumuzu aydınlatacak anlayış ve manevi değerleri bizlere miras bırakan, atalarımıza, ecdadımıza hepimizin çok büyük bir vefa borcu var.  Biz, Türk-İslam medeniyetiyle yoğrulmuş bir milletiz. Çünkü bizler genel başkanımızın ifade ettiği gibi devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye diyen, milli değerleri her şeyin üzerinde tutan bir anlayışa sahibiz. Milli hassasiyetleri çok yüksek olan siz Toroslar’ın evlatları, memleket aşkıyla yanan Yörük çocukları, “Milli sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz” diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden asla ayrılmayan Alanya’nın kadirşinas insanları,  bu ülkeyi bölmeye çalışanlara, milli ve dini değerlerimizi ayaklar altına almaya çalışanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.  Bizim tarafımız belli, istikametimiz sıratı müstakim üzeredir. Himaye edenimiz Allah, destekçimiz büyük Türk milletidir. Bizim yolumuz, İslam coğrafyasının, Müslüman kardeşlerimizin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, Türk Dünyası’nın hamisi Genel Başkanımız  Devlet Bahçeli’nin yoludur. Bu yoldan asla ayrılmayacağız. Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında, Türkiye’yi şahlandırıp Türkiye Yüzyılını başlatarak 2023’ü Türk asrı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın sizlerle hep birlikte, ülkemizi dünyada ve bölgesinde her alanda lider ülke yapacağız. Ülkemizdeki istikrar, güven ve huzur ortamının devam etmesini istiyoruz. Ülkemizin huzurlu ve refah dolu yarınlara kavuşması, hem ülkemizde, hem Alanya’mızda hizmet ve yatırımların devamı, Türkiye’nin ilimde, bilimde, teknolojide, milli sanayi ve milli savunmada kat ettiği ilerlemenin durmadan, ara vermeden ilerlemesi için Cumhur İttifakı’na desteğinizi istiyoruz.  

Alanya’mızın gururu değerli Dışişleri Bakanımız Çavuşoğlu’nu ve Cumhur İttifakı milletvekili adaylarımızın tamamını sizlerin de destekleriyle Gazi meclisimize göndermek için oylarınızı ve desteğinizi istiyoruz. Sayın Bakanımıza, Alanya’mıza, Türk milletine ve ülkemize hizmetlerinden dolayı Alanya halkı adına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sözlerime son verirken, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, demokrasimizin geleceğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bunun yanında seçimlerin sağduyulu, sakin ve demokratik olgunlukla gerçekleşmesini diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 21:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83