BAŞKAN YÜCEL DENETİME ÇIKTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu kırsalda ve yaylalarda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN YÜCEL DENETİME ÇIKTI
Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yaylalarda alt yapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Karapınar Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e mahalle sakinleri sevgi gösterisinde bulunarak teşekkür ettiler. 


12 ay Karapınar Yaylası’nda yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, “Özellikle kış aylarında alt yapı ve yol sorunları nedeni ile ulaşımda güçlük çekiyoruz. Mahallemizdeki yol sorununu Alanya Belediye Başkanımıza ilettikten sonra, ilk kez mahallemize iş makineleri gelerek çalışmaya başladı. Başkanımız tekrar mahallemize gelerek yapılan çalışmaları inceledi. Başkanımıza ve ekibine bu ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.’’ dediler. 


Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Meclis Üyeleri ile Karapınar Mahallesi’nde süren çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Adem Murat Yücel, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği mahalle merkezinin daha sonra asfaltlanacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83