BELEDİYE'DEN KANDİL GECESİNDE VATANDAŞLARA LOKUM

Alanya Belediyesi, 3 ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle yatsı namazının ardından cami önlerinde ve Cuma pazarında vatandaşlara lokum dağıttı.

BELEDİYE'DEN KANDİL GECESİNDE VATANDAŞLARA LOKUM

 Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Regaip Kandili’nde vatandaşlara lokum ikram etti. Alanya Belediyesi’nde görevli personeller, bütün bölgelerin merkez camilerinde yatsı namazının ardından vatandaşlara lokum dağıttı. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 40 merkez camide 11500 adet lokum dağıtarak vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı. 

banner111
CUMA PAZARI’NDA ESNAF VE VATANDAŞLARIN KANDİLİ KUTLANDI

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Cuma Pazarı’nda da stant açarak vatandaşlara lokum ikram etti. Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Nazmi Yüksel de pazarı gezerek esnafa lokum dağıtıp Regaip Kandili’ni kutladı. 


Cuma Pazarı’nda kurulan ve toplamda 10 bin lokumun dağıtıldığı stantta, Alanya Belediyesi Mehter Takımı ekibi ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları vatandaşların Regaip Kandili’ni kutlayarak lokum ikram etti. Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Alanya Belediye Zabıta Müdürü Hasan Akın ve Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit pazar alanını gezerek, esnafa hem lokum ikram ettiler hem de pazarcıların öneri ve şikâyetlerini dinlediler.   

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83