YÜCEL: ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Otogar Taksi Durağı esnafının düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda konuşan Başkan Yücel, esnafın daha iyi bir turizm sezonu geçirebilmesi için yurtdışındaki tüm fuarlara katıldıklarını ve Alanya’nın alternatif pazarlarda da tanıtılması için çalıştıklarını söyledi.

YÜCEL: ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Birlikte yönetim ve yerinde çözüm anlayışına büyük önem veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yücel, bu sabah Otogar Taksi esnafı ile kahvaltıda buluştu.  Kahvaltıya Alanya Şoförler, Nakliyeciler ve Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, Kızlarpınarı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çorbacı ve taksiciler katıldı.

banner111


Toplantıda Alanya turizmi adına yapılan tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yücel, yurtdışı fuarlarının oldukça verimli geçtiğine vurgu yaparak, Alanya için yeni bir pazar olan İran’dan ilk kafilenin geldiğini kaydetti. Alanya Turizmi için Gazipaşa Havalimanının önemine dikkat çeken Başkan Yücel, “Yurt dışı fuarlarının hepsine katılıyoruz. Esnaflarımızın bu sezonda mağdur olmaması  için gayret gösteriyoruz.” dedi.


Alanya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Akkaya ise, Alanya’nın Türkiye’de en çok taksi sayısına sahip ilçe olduğunu kaydederek, “Belediye Başkanımız bizlerle yakından ilgileniyor.  Kendilerine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.








Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83