'ALANYA LİSESİ, ŞEHİT COŞKUN NAZİLLİ LİSESİ OLSUN'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, geçtiğimiz günlerde Mardin'in Nusaybin ilçesinde hain bir saldırı sonucu kaybettiğimiz şehidimiz Coşkun Nazilli'nin adının Alanya Lisesi'nde yaşaması için büyük bir kampanya başlattı.

'ALANYA LİSESİ, ŞEHİT COŞKUN NAZİLLİ LİSESİ OLSUN'
 Haber: Buse ÇALIK

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur şöyle konuştu:
'Geçtiğimiz günlerde Mardin’in Nusaybin İlçesinde Hain Terör’e kurban verdiğimiz, Türk Polis Teşkilatının yiğit bir neferi, Türk Milletinin evladı olan Alanyamızın kahraman Özel Harekatçısı Coşkun Nazilli kardeşimizi Hakkın rahmetine uğurlamıştık. 

Coşkun Nazilli yıllardır Alanyamızın ve Alanya halkının yakınen tanıdığı, çarşıda esnafla, sokakta halkla sürekli yüz yüze olan, bizim içimizden biriydi. 
90’lı yıllarda öğrenimine Alanya Lisesi’nde tamamlayan şehidimiz, çeşitli spor aktivitelerinde bulunup okulunu, aynı zaman da Alanya’mızı Türkiye ve Uluslar arası şampiyonalar da temsil etmiştir.

Türk Milleti özellikle Torosların Yiğit Türkmen ağaları ve Anaları olan Yörük beyleri yani siz değerli Alanya’lı hemşehrilerimizin Ahde vefa duygusuna tam anlamıyla sahip bir yapısı vardır.


'ŞEHİTLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ'

Bizlerin buralarda hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamız için hayatını hiçe sayan bu kahraman Türk Yiğidine sizce de bir borcumuz yok mu ? Bu borcu ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz ama öyle diye de sessiz kalamayız. 

'ŞEHİDİMİZİN ADI ALANYA LİSESİNE VERİLSİN'

Bu sebepler vesilesiyle eğitim öğretimini Alanya Lisesin de tamamlayan bu Yiğit Kardeşimizin ismini yaşatmak adına, Alanya Ülkücü İşçiler Derneği olarak, ‘’Alanya Lisesi’nin İsmi Şehit Coşkun Nazilli Lisesi olarak değiştirilsin’’ adı altında kampanya başlatıyoruz. 

'BU KAMPANYA SİYASİ PARTİ ÜRÜNÜ DEĞİLDİR, VEFA GÖSTERMEK ADINADIR'

Başlatmış olduğumuz bu kampanya herhangi bir siyasi parti, fikri düşünce, yada sendikal bir oluşum değil, Tam anlamıyla Vatanperver Türk Milliyetçisi bireyler olarak başını çektiğimiz kampanyamız sadece Allah Rızası ve Şehidimize bir nebze de olsun vefa göstermek adınadır. 
Başlatmış olduğumuz bu hareket bizlerin başını çektiği fakat Vatansever Milliyetçi Alanya Halkına Mal edilen bir kampanyadır.
Bu konu da ki hassasiyetimizin çok önem ve değer arz ettiğini bildirir, Yetkili kurum ve kuruluşların derhal kampanyamıza destek olarak, Alanya Lisesi’nin ismini Şehit Coşkun Nazilli Lisesi olarak değiştirilmesini talep ediyoruz.

Siz değerli Yörük Türkmen beyi halkımızdan da Alanyalıya yakışır bir hareketle destek olmasını ve diğer Siyasi Parti, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve Sendikalarında çıkarsız ve menfaatsiz bir şuurla destek vermelerini istiyoruz.

AHDE VEFASIZLIK İMANSIZLIKTIR!

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyor. Hayatını kaybeden Şehit Asker ve Polislerimize bir kez daha Rahmet diliyorum. Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun! Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!'





Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83