BÖLGEYİ RAHATLATACAK YENİ YOL

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra merkezde ana arterlerin açımına başladı.

BÖLGEYİ RAHATLATACAK YENİ YOL

 Yapımına başlanan 30 metre genişliğindeki Büyükhasbahçe–Mamadı yolu hakkında bilgi veren Başkan Yücel, “Başta ana arterler olmak üzere imar yollarını açarak halkımıza konforlu ve rahat bir ulaşım sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

banner111
30 METRELİ YOLUN AÇIMINA BAŞLANDI

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarının yanı sıra merkezde ana arterlerin açımına başladı. Yapımına başlanan 30 metre genişliğindeki Büyükhasbahçe–Mamadı yolu hakkında bilgi veren Başkan Yücel,   “Başta ana arterler olmak üzere imar yollarını açarak halkımıza konforlu ve rahat bir ulaşım sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 Alanya Belediyesi tüm mahallerde sürdürdüğü yol açma ve genişletme çalışmaları ile beraber kent merkezinde konforlu bir ulaşım için ana arterlerin de açımına başladı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışma kapsamında Çevre Yolu-Gazipaşa Dolmuş garajı yanından Büyükhasbahçe -  Mamadı mevkiine bağlanacak 30 metre genişliğindeki imar yolunda çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat  Yücel, “Çevre yolu ile Büyükhasbahçe arasında yapımına başlanılan imar yolunun hizmete girmesi ile özellikle Büyükhasbahçe ile Mamadı yolundaki trafik akışı bu yola kayacak. Trafikteki rahatlamanın yanında konforlu bir ulaşım hezimeti sunulmuş olacak. Yolda şu an dolgu ve tesviye yapılıyor. Kısa süre içerisinde Mamadı ile bağlantısı yapılarak halkımızın hizmetine sunacağız.”dedi.



Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83