BU YAZ MUTLAKA SPOR OKULUNA BAŞLAMALISIN

Alanya Belediyespor Kulübü’nün her yıl yaz aylarında gerçekleştirdiği “Yaz Spor Okulları” açıldı. Alanya Belediyespor Kulübü’nün çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlediği, “Yaz Okulları” bu yılda faaliyete geçti.

BU YAZ MUTLAKA SPOR OKULUNA  BAŞLAMALISIN

 Belediyespor Kulübü, futbol, basketbol, tenis, karate ve voleybol olmak üzere tam 5 farklı branşta yaz boyu eğitim verecek. 

banner111
Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Alanya Belediyespor Kulübü’ne bu yıl da yoğun bir talep gerçekleşti.

“ÇOCUKLARIMIZIN ZAMANI, DEĞERLİ KULLANMALARI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, çocukların yeteneklerini geliştirmek ve okul dışında zamanlarını kaliteli kullanmak için 5 farklı spor dalında “Yaz Okulu” açtıklarını söyledi. Erken ailelerin çocuklarını spor yapması için teşvik etmesi ve başarılı olabilecekleri branşa yönlendirmesi gerektiğini belirterek, “Buradan tüm anne ve babalara seslenmek istiyorum. Spor alışkanlığı küçük yaşta yapılmalı ve alışkanlık edinilmeli. Alanya Belediyespor Kulübü ve tesisleri olarak bu imkanı sağlıyoruz. Ailelere de çocuklarını buraya getirmek kalıyor. Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek yaratmak hem ailelerin hem de bizim asli görevimiz. Tüm branşlada uzman kadrolarımız eğitim veriyor. Eskiden sadece merkezde olan futbol okullarımız bu yıl beldelerde de faaliyete geçti. Çocuklarınızın zamanlarına değer katmak için Yaz Okulları’na bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83