Büyükşehir Kandil Lokumu dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üç ayların başlaması ve dün akşam idrak ettiğimiz Regaip Kandili dolayısıyla Alanya’daki camilerde lokum ikramı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Kandil Lokumu dağıttı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde olduğu gibi Alanya’da da Kandil Lokumu ikramını farklı mahallelerde yaptı. Alanya Merkez’de Emine Özmüftüoğlu ve İmam Dayı Camileri, Oba’da Dadaşlar Camii, Cikcilli’de Alış Camii, Mahmutlar’da Cebeci Camii ve Konaklı’da Bacoğlu Camisi’nde kandil lokumu ikramı gerçekleştirildi. Belediye görevlileri ve Ak Parti Kadın Kolları üyeleri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Emine Özmüftüoğlu Camii’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de katıldı. Güney vatandaşlara kendi elleriyle lokum ikramında bulundu.

Güney yaptığı açıklamada, “Üç aylar başladı. Recep ayının ilk haftası kutladığımız REGAİP Kandili’ni de hep birlikte idrak ettik. Rabbimize bu ülkenin huzuru, dirliği, birlik ve beraberliği için dua ettik. İnşallah dualarımızın kabulü dileğiyle tüm vatandaşlarımızın üç aylarını ve kandilini kutluyorum.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 09:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83