CANLI YAYINI BIRAKIP HASTANEYE KOŞTU

Alanya siyasetinin usta isimlerinden 19. ve 20. Dönem Antalya Milletvekili Hayri Doğan milyonda bir görülen akciğer sertleşmesi hastalığı nedeniyle muayene altında olan Hayri Doğan'ın vefat haberini dün akşam canlı yayın esnasında duyan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, canlı yayını yarıda bırakarak hastaneye koştu.

CANLI YAYINI BIRAKIP HASTANEYE KOŞTU
Haber: Buse ÇALIK

1989 Yerel Seçimleri'nde Oba Belediye Başkanı seçilen, 1991 Ara Genel Seçimleri'nde Doğru Yol Partisi'nden (DYP) Antalya Milletvekili seçilerek Alanya'nın pek çok önemli hizmet almasının önünü açan, siyasetin efsane ismi, 19. ve 20. Dönem Antalya Milletvekili Hayri Doğan'ın milyonda bir görülen akciğer sertleşmesi hastalığı nedeniyle uzun ve çetin bir tedavi süreci yaşayacağı açıklanmıştı fakat dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Alanya Başkent Hastnaesi'nde vefat etti. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün akşam 3 ayrı kanalda ortak yayınlanan 2 yıl özel programı esnasında vefat haberini aldı ve gözyaşlarına hakim olamayan Adem Murat Yücel, canlı yayını yarıda bırakarak, hastaneye koştu.


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 10:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83