MUTLU TATİL ANILARININ ADRESİ 'ADİN HOTEL'

Yeni sezona “Mutlu Tatil Anıları” konseptiyle merhaba diyen Adin Beach Hotel, 15 Nisan’da kapılarını açıyor. 2015 sezonunda daha geniş imkanlar sunacak olan Adin Hotel, yeni sezonda misafirlerine mutlu tatil anıları yaşatmayı amaçlıyor.

MUTLU TATİL ANILARININ ADRESİ 'ADİN HOTEL'

 “İster yurt içinde, ister yurt dışında, isterseniz dünyanın diğer ucunda tatil yapın. Tatilden sonra hatırda kalacak olan mutlu bir tatil hatırasıdır” diye sözlerine başlayan Adin Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, “tesisimizin geniş imkânlarıyla, tropikal doğamızla, lüks tesisimiz ve hizmet kalitemiz ile insanları mutlu tatil anıları ile otelimizden uğurlamayı hedefliyoruz.” dedi. 

banner111
“Bir yerlerde güzel hatırların varsa artık orası senindir, diyen Soylu, bu sebeple her zaman diyorum ki, Adin Hotel insanların sadece tatil yapıp evlerine döndüğü bir tesis değil. Burada misafirlerimiz, hep birlikte kendi hayatlarına ait mutlu bir anı defteri dolduruyorlar ve bu da Adin’ i kendilerine ait bir tesis olarak görmelerini sağlıyor.” Dedi.

“4 BİR YANINIZ MUTLULUKLA ÇEVRİLİ”

Mutlu Tatil Anıları’nın alt yapısını oluşturan imkânlar ile ilgili konuşan Soylu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Otelimizde her aile tipine uygun seçeneklerimiz ve her yaştan misafirlerimize hitap eden imkânlarımız ile Mutlu Tatil Anıları konseptinin altını doldurmaktayız. Bu konseptle birlikte, misafirlerimizin otelimizden son derece mutlu olarak ayrılmalarını hedeflemekteyiz. Adin’deyseniz; 3 tarafınız denizle, 4 bir yanınız mutlulukla, sofranız eşsiz yemeklerle, odalarınız tropikal ağaçlarla, çocuklarınız güvenle, etrafınız aqua havuzlarla, ayaklarınız tertemiz kumsallarla, tatiliniz bay ve bayanlara özel ayrıcalıklarla, gününüz sınırsız aktivitelerle çevrilidir. Adin’de, misafirlerimizin kendilerini özel hissetmesini sağlayan birçok imkân ve hizmet bulunmaktadır. Kısacası Adin’deyseniz mutlusunuz.” Diyerek sözlerini tamamladı. 



Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83