ÇAVUŞOĞLU'NDAN G20 DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın ev sahipliği yaptığı G20 zirvesinin ve ev sahibi olarak Antalya'nın dünya liderlerini hayran bıraktığını söyledi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN G20 DEĞERLENDİRMESİ
Çavuşoğlu, organizasyonun oldukça başarılı geçtiğini, G20 Zirvesi için Antalya'ya gelen misafirlerin hayranlıklarını gizleyemediğini kaydetti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya zirvesinin konular bakımından da farklı bir G20 olduğunu belirtti. "Muhteşem bir G20 zirvesini gerçekleştirdik ve Antalyalılar olarak elimizden geldiği kadar misafirperverliğimizi göstermeye çalıştık" diyen Çavuşoğlu, kendisinin de bu organizasyonun tüm aşamalarında yer almaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.
Başta Obama ve Putin olmak üzere birçok liderin ikili görüşme ve sohbetlerde Antalya konusunda hayranlığını gizleyemediğinin altını çizen Çavuşoğlu, liderleri G20 gündeminden sonra Antalya'ya bu kez tatile ve golfe, kısaca Antalya'nın diğer güzelliklerini de keşfetmeye beklediklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83