Cuma Pazarı'nda Harun Gökçe coşkusu

Alanya Cuma Pazarı esnaflarından Adem Tunç kalabalık bir esnaf topluluğu önünde Harun Gökçe'ye desteğini açıkladı.

Cuma Pazarı'nda Harun Gökçe coşkusu
Alanya Cuma Pazarı'ndaki bir çok esnaf bugün toplanarak Harun Gökçe'ye desteklerini açıkladılar. Alanya'nın sevilen esnaflarından Adem Tunç'un başını çektiği bir çok esnaf ALESO'nun önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimlerinde Harun Gökçe'yi desteklediklerini söylediler. 

Esnaf arkadaşları ile birlikte bir açıklama yapan Gökçe, "Demir'in ne söylediği kendini bağlar. Unutmasın ki kendisi seçimi 1 oyla kazanmıştı. 1olmadan 2 olmaz. 3 olmadan 5 olmaz. 5 olmadan 15 olmaz. Biz belki 3-5 kişiyle başladık ama şu anda 500-600'lere çıktık ve bu seçimi alacağız. İddialıyız. Ciddi projelerimiz var. 47 yıllık odamızda yapılmayan çok şey var. Biz bunu biliyoruz. Dolayısıyla esnafımız bize güvenip oy verirse, onlara esnaf odasının üyesi olduğunu hissettireceğiz. Bu kadar iddialı konuşuyoruz. Biz esnafımızdan destek istiyoruz. Esnafımızdan bize güvenmesini istiyoruz. Ciddi projelerimiz var. Bizi incelesinler, araştırsınlar. Biz geçtiğimiz günlerde iddialı bir söz söyledik. Söylediğimiz projeleri ilk 4 yıl içinde tamamlayamazsak, bir dahaki döneme aday olmayacağız. Bu kadar iddialı konuşuyoruz. Esnaf bize güvensin. Bir dönem de bizi denesin. Yapamıyorsak bir dahaki dönem de bizi de seçmesin" dedi.


Gökçe'ye olan desteğini açıklayan Tunç ise , "Harun Başkan ile görüştük. Projeleri mantıklık ve esnaf yararına olduğu için böyle bir karar aldım. eğer bizlere görev verilirse yıllardır esnaf odasında yapılmayanları yapcağız. Çünkü esnaf odası Alanya'nın en büyük odası olmasına rağmen yıllardır hiç bir şey yapılmadı." dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 12:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83