Değirmendereliler Kasım Günay'la devam dedi

Değirmendereliler Kasım Günay'la devam dedi

On yıldır Değirmendere de muhtarlık yapan Kasım Günay, kalabalık bir seçmen grubu ile yeniden "muhtar adayıyım " dedi. 

banner111

On yıldır Değirmendere Mahallesi'nde muhtarlık yapan Kasım Günay, 31 Mart Yerel secimleri sürecinde üçüncü kez muhtar adayı oldu. 
Kalabalık bir Değirmendereli seçmen grubu ile Oba Mahallesi'nde bulunan Karaaslan Pastanesinde toplantı yapan Kasım Günay yeniden aday olduğunu ifade etti. 
Değirmendere li seçmenler ile çay içip tatlı yiyen Muhtar Kasım Günay , yaptığı konuşmada " acısıyla tatlısıyla on yılı geride bıraktık. Bana bazan kızdınız, bazan alkışladınız. Ama hiç bir zaman ulaşılamayan bir kişi olmadım. 2024 yerel seçimlerinde siz değerli Değirmendere halkına hizmet vermek için yeniden adayım. Değirmendere halkının tamamı, ekibimdir, çalışma arkadaşlarımdır. Allah hepinizden razı olsun. Bizim tecrübemiz hizmetlerimizdir. Mahallemize ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için el ele gönül gönüle mücadele edeceğiz. Daha önceden yaptığımız hizmetler var, yapamadığımız hizmetler var.Bunun da belli sebepleri var. Ama asla yapmadığımız yok. Önümüzdeki süreçte yapamadığımız hizmetleri de mahallemize getirmek için çalışacağız. Tabi ki hepinizden destek bekliyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum " dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83