Demir'den rakibine örnek davranış

Kongrede kendisine rakip olan Şimşek'e övgüler yağdıran ALESO Başkanı Demir, "Duran Şimşek çok dürüst ve iyi bir insandır. Seçim döneminde bana oy vermeyecek esnafa, 'Bana oy vermiyorsanız Duran Şimşek'e oyunuzu verin' diye teklifte bulunacağım" dedi.

Demir'den rakibine örnek davranış

 Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Genel Kurulu, 2018 yılının 1Ocak-31 Mart arasında belirlenecek bir takvimde yapılacak. ALESO Genel Kurulu öncesi Yönetim Kurulu'ndan istifa eden Duran Şimşek bugün ekibiyle birlikte Oda Hizmet Binası'nda bir basın toplantısı düzenleyerek, 2018 yılındaki seçimde başkan adayı olduğunu açıkladı. 3.5 yıllık sürede kendisiyle birlikte çalışan Duran Şimşek'i bu önemli gününde yalnız bırakmayan ALESO Başkanı Nuri Demir, "Herkes aday olabilir ama seçimi kazanmak ve başkan olmak kolay bir iş değil. Böyle 3-5 kişiyle, 3-5 lirayla başkan olunmuyor. Ama Duran Şimşek elinden geleni yapacak ve hiç bir yerde Duran Şimşek Bey'i kötülemeyeceğim. Bu konuda bir yerde bir şey duyarsanız da bana gelin, 'Nuri abi, şurada bizim hakkımızda şunu söylemişsiniz' deyin. Bu konuda emin olun. Duran Şimşek'in Allah yardımcısı olsun, çıktığı yolda başarılı olsun. Çünkü Duran Şimşek dik durdu, yüzüme söyleyemediği sözü de benim arkamdan dışarıda söylemedi. Bunun içinde Duran Şimşek'i çok seviyorum" dedi.  

banner111
"ŞİMŞEK VE EKİBİ PIRIL PIRIL"

Başkan Demir, "Önce kendi menfaatimizi düşüneceğiz, sonra da dürüst duranın menfaatini de düşüneceğiz. Ben seçim döneminde kendime oy vermeyecek bir esnafın yanına gittiğimde de, 'Bana destek vermiyorsanız Duran Şimşek'e oyunuzu verin' diyeceğim. Bu da çok mühim bir mesele ve kendi oğlum bile başkan adayı olsa söylemem. Bunu da böyle biliniz ve Duran Şimşek'in ekibindekiler hepinizde pırıl pırıl insanlarsınız. Seviyeli, efendice ve birbirimizi kötülemeden seçime girelim, bilemediğiniz ve takıldığınız bir şeyler varsa da birbirimize soralım. Hangimiz de kazamırsak sarılıp, öpüşeceğiz ve yine esnafa hizmet edeceğiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83