DOĞUDAKİ ASKERLERİMİZE ALANYA'DAN 1 KAMYON MUZ

Alanya Muz Üreticileri Birliği (MUZBİR), Alanya'dan bir kamyon dolusu muz toplayarak doğuda terörle mücadele eden polis ve askerlerimize gönderecek.

DOĞUDAKİ ASKERLERİMİZE ALANYA'DAN 1 KAMYON MUZ
Alanya Emniyet Müdürlüğü ile Alanya Muz Üreticileri işbirliği içinde gerçekleştirilecek organizasyonun çalışmalarına başlandı. Alanya Muz Üreticileri Birliği bugün toplanarak yapılacak organizasyon üzerinde çalıştı. Birlik Başkanı Hüseyin Güney başkanlığındaki toplantıya birlik üyelerinin yanı sıra Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya, Hal Müdürü Halit Parlayüksel ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar da katıldı.  

Yapılan planlamaya göre önümüzdeki hafta içinde bir kamyon muzun Güneydoğu’ya gönderilmesi kararlaştırıldı.
Alanya Muz Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Güney konuyla ilgili yaptığı açıklamada;            

“ Güneydoğu’da Emniyet Güçlerimiz gece gündüz demeden, bu ülkenin huzur ve güvenliği için teröristlere karşı canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele etmektedir. Her şeyi ile vatan için çarpışan kahraman Emniyet Güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek, manevi desteğin yanı sıra moral ve motivasyonlarını arttırmak için küçük bir destek vermek için bu organizasyonu yapıyoruz. Organizasyona katılmak isteyen muz üreticilerinin de bu anlamda desteğini bekliyoruz “ dedi.  


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83