ELEKTRİK FATURALARI CEBE GELECEK

CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş.’nin yeni hizmeti ile güncel fatura borcundan yıllık tüketim miktarına kadar birçok hizmete cep telefonundan erişmek mümkün hale getirilecek. Tahsilatların da yapıldığı yeni uygulamada CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, fatura ödeyeceklere vezne uyarısında bulundu

ELEKTRİK FATURALARI CEBE GELECEK
CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş’nin hizmete sunduğu yeni mobil ve web uygulamaları kent merkezinde bir otelde düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarından indirilerek kullanılabilen mobil uygulama sayesinde elektrik faturasının güncel borcu, ödenmeyen faturalar, yıllık tüketim oranları grafik verileri, abone bilgileri gibi bir çok bilgiye ulaşmak mümkün olurken aynı zamanda bu uygulama da fatura kredi kartı ile de anında ödenebilecek. Mobil uygulamanın sağladığı tüm hizmetleri CLK’nin web sayfası üzerinden bağlanılan çevrimiçi işlemleri menüsünden de ulaşmak mümkün olacak.

Yüzde 100 güvenli ödeme uygulamaları olduğunun altını çizen CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, mobil uygulamaların sektörde bir ilk olduğunu söyledi. Abonelerin artık faturaları ve kullanımlarıyla ilgili herhangi bir bilgiye cep telefonu ya da web ortamında çevrimiçi olarak öğrenebileceklerini de ifade eden Bakal, “CLK cep şube uygulaması akıllı telefonları ile abonelerimiz istedikleri yerden bilgilerine ulaşıp ödemelerini yapabilecektir. Hatta bir yıllık tutarlarını ve kullanımlarını görebileceklerdir. İndirimli elektrik kampanyalarımızda buradan haberler verilecektir. Tahsilat noktaları bu sistemde görülecektir. Web şube uygulaması ile bireysel ve kurumsal olarak ikiye ayrılıyor. Web şubesine giren aboneler tüm bilgilere ulaşabilir ve faturalarının ayık olarak görebilecek ve inceleyebileceklerdir. Kurumsal web şubeyi kullanan ticari abonelerimiz de tüm bilgilerine erişebilecekler ve bilgileri inceleyip ödeme yapabilecekler” dedi.

FATURA ÖDEYECEKLERE VEZNE UYARISI

CLK Akdeniz Elektrik olarak her zaman abonelerinin ön planda olduğunu ve hizmeti ayaklarına kadar götürdüklerini de ifade eden Bakal, fatura ödeyecek abonelerine vezneler konusunda uyarıda bulundu. Antalya, Burdur ve Isparta’da CLK’nin kendi tahsilat noktaları dışında PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar dışında hiçbir özel şirketle tahsilat anlaşması yapmadıklarını belirten Bakal, “NKolay A.Ş. ile anlaşma yaptık ve bu şubeler abonelerimizden hiçbir ücret almadan tahsilat işlemi yapabileceklerdir. Aylık tüketimlerini de abonelerimiz buradan sorabilecekler. Özellikle en kolay bayileri ile lisanssız ve izinsiz ödeme noktalarının önüne geçerek Antalya Isparta ve Burdur illerinde 2016 yılının ilk çeyreğinde 60 bayii hizmete sunmak istiyoruz. N Kolay, PTT şubeleri ve anlaşmaları bankalar dışında hiçbir özel şirketler ile tahsilatla ilgili bir anlaşmamız yoktur” dedi.
NKolay Genel Müdürü Haluk Yum, ödemelere banka garantisi verdiklerini ve tahsilatla ilgili hiçbir suretle sorunla karşılaşılmayacağını söyledi. Belediyelerle yapılan anlaşma çerçevesinde vergi ödemelerini de N Kolay veznelerinden yapılabileceğini belirten Yum, “Özel müteşebbisler aracılığıyla bu işi yapıyor sağlanan karı onlarla bölüşüyoruz. Uzun mesai saatleri olan güler yüzlü bir hizmet sunmuş oluyoruz. Kendi işini kurmak isteyen ve bunun için fırsat bekleyenleri bu iş için davet ediyoruz” dedi.
Mobil uygulama hem Android hem de İOS işletim tabanlı cep telefonlarından indirilerek kullanılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 12:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83