'DEĞİŞİM DİYENLER DEĞİŞECEK!'

Alanya Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP Manavgat Genel Merkez Delegesi Mustafa Türkdoğan, Genel Başkan Devlet Bahçeli ve yönetime yönelik eleştirilere karşılık verdi

'DEĞİŞİM DİYENLER DEĞİŞECEK!'
Kendisi Alanya'dan delege yazılmayan Türkdoğan, "Ülkücüleri  il veya ilçe delegeliğine layık  görmeyip, yazdıkları asker delegeyle irade sahibi olanlara,  duruşlarını sorgulamalarını tavsiye ediyorum. Devlet Bey'in iradesi olmasa siz o koltuklarda oturabilir miydiniz? Yazdığı delegeyle kongre yapanlar,  kimin iradesiyle makam sahibi olduklarının farkında olsunlar ve bu demokrasi havariliğinden vazgeçsinler. Değişim diyenler tek tek değişeceksiniz. Rahat olun" dedi.

'KOLTUK İŞGAL EDENLERİN BU BAŞARISIZLIKTA PAYLARI VAR'

Türkdoğan'ın bu sözlerine bir ekleme yapan Hacı Mevlüt Zavlak da İlçe Kongresi'nde adaylığını hatırlattı. Zavlak, "Asker delegenin zararını görenlerden birisi olarak demokrasiye olan inancımı kaybetmiş değilim. Değişimden yanayım ve buna inanmanın demokratik hakkım olduğuna düşünüyorum. Lakin asker delegeyle o koltukları işgal etmiş olanların da ortada duran başarısızlıkta en az genel merkez kadar payı olduğuna inanıyorum. Koltuk işgalcisi arkadaşların önce kendilerine sonra genel merkeze bakmaları konusundaki fikrine katılıyorum. Zira genel merkez de onların o koltuklara nasıl seçildiğini zaten bilmekte ve buna göz yummakta. Buna rağmen  değişim talebi olan samimi ülkücülerin de demokratik haklarının saygıyla karşılanması gerektiğini unutmayalım." diye konuştu.

MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Hasan Özdemir ise konuya farklı açıdan yaklaşarak "İktidardaki partiler gelecek seçimlerin hesabını yaparken MHP'de iktidar hedefleyenler parti içinde hedef gösterilip ayrıştırılıyorlar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83