Emre Akbaba yine yeniden Alanyaspor'da

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray forması giyen eski oyuncusu Emre Akbaba'yı 1 yıllık kiralık olarak yeniden kadrosuna kattı.

Emre Akbaba yine yeniden Alanyaspor'da


Alanyaspor, Galatasaray forması giyen eski orta saha oyuncusu Emre Akbaba’yı yeniden kadrosuna kattı. 1 yıllık kiralık olarak anlaşılan oyuncu ile Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Bugün önemli bir gün, biliyorsunuz Emre Akbaba Alanyaspor’da çok Şampiyonluklar yaşamış ve daha sonra Galatasaray’a transfer olmuş bir kardeşim. Hem milli takım hem Galatasaray'da çok iyi bir başlangıç yapmıştı. Maalesef şanssız sakatlıklar yaşadı. İnşallah bundan sonraki süreçte sakatlıklar yaşamaz. Galatasaray büyük bir kulüp. Emre Akbaba’nın yeniden bir çıkış yapması lazım. Emre bu çıkışı yine yakalayacak ve iyi bir şekilde kulübüne döneceğini inanıyoruz. Hem milli takıma yükseleceğine hem de kulübüne iyi bir şekilde döneceğini inanıyorum. Emre’ye teşekkür ediyorum yeniden Alanyaspor kulübünü seçtiği için. Fatih Terim hocama da kendisine izin verdiği için ayrıca kulüp başkanıma sağladığı kolaylıklar için teşekkür ediyorum. Hem Emre’ye hem Alanyasporumuza hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sıkıntısız bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.

“Sağolsun Fatih Hocam izin verdi”

Emre Akbaba ise, “Hasan başkanımıza teşekkür ediyorum bizi buraya layık gördüğü için.  Fatih hocamdan izin istedim sağolsun tekrar buraya geri çıkış yakalamam için bana izin verdi. Bu sezon tekrar kendimi gösterip çıkış yakalamak istiyorum burada. En doğru adresin Alanya olduğunu düşünüyorum burayı çok önemsiyorum ve burada kendimi rahat hissediyorum. inşallah çok güzel bir sezon geçiririz takımınla birlikte ve çok kaliteli oyuncular var ve sezonu çok iyi yerde bitiririz” diye konuştu.

banner111

Akbaba, “Şansımı iyi değerlendirmek istiyorum”

Galatasaray dönemiyle ilgili de konuşan Emre Akbaba, “Tabii ki beklediğim gibi geçmedi sakatlıklardan dolayı ama tekrar o şansı yakalayıp iyi değerlendirmek istiyorum. Galatarasaray'da Üç yıl oynamış oldum bunun bir kısmı sakatlıklarla  geçti bir kısmında da  iyi performans da gösterdim. Gelmeden yeni sözleşme imzaladım sezon başında. Yeni sezonda kovit dönemi geçirdim ağır geçti bu beni geriye attı. Hedefim kalıcı olmaktı ama bu yıl transfer de çok oldu. Oynamak istediğim için böyle bir karar aldım. Ancak oynamayı ve daha fazla süre almayı tercih ettim. Buraya kiralık geldim. Hedefim burada iyi oynayıp tekrar Galatasaray’a dönmek’ dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83