Eray Erdem'in tarifsiz mutluluğu

Eray Erdem'in tarifsiz mutluluğu

Eşi ve kendisi adına yaptırdığı Sema – Eray Erdem Ortaokulu’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni’ne katılan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem çiçeklerle karşılandı. Erdem, o süreçte yaşadığı duyguyu “Tarifsiz” olarak nitelendirdi. 

banner111

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem’in eğitime verdiği önem, yaptığı faaliyetler ve söylemleri ile sık sık gündeme geliyor. 30 yaşında vergi rekortmeni olarak dikkat çeken Erdem,  32 yaşındayken 2009 yılında yaptırdığı Sema – Eray Erdem Ortaokulu ile de Alanya halkının takdirini kazanmıştı. Eray Erdem, 13 yıl önce yaptırdığı Sema – Eray Erdem Ortaokulu’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni’ne özel davetli olarak katıldı. 


“ÇOCUKLARIN SEVGİSİ HERŞEYİN ÜZERİNDE”
Okulu yaptırıp hizmete açılmasını sağladıktan sonra da sık sık okulu ziyarete giden ve ihtiyaçlarını karşılayan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’i öğrenciler çiçeklerle karşıladılar. Kendisini çiçekle karşılayan ve sarılarak sevgisini gösteren çocuklar karşısında duygulandığı gözlenen Erdem, “Çocuklar, dünya da saflığın temizliğin simgesidir. Çocukların sevgisi belki de anne sevgisi ile birlikte dünyadaki en gerçek sevgidir. Çocuklarımız ülkemizin ve dünyanın geleceği demektir. Onların eğitiminde pay sahibi olabilmek, geleceğin inşasında benim de payım olsun diyebilmek ve öğrencilerin sevgisini hissetmek gerçekten tarif edilemez bir duygu.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83