Erdem: Kazanan Alanya oldu

Erdem: Kazanan Alanya oldu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde henüz resmi olmayan sonuçlara göre zafer Eray Erdem’in oldu. Erdem seçim sonrası konuşmasında “Kazanan Alanya oldu” dedi. 


Alanya Ticaret ve Sanayi odası (ALTSO) Organ Seçimleri Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Bilal Gömeç, Tunahan Toksöz ve Haydar Yıldız ile girdiği yarıştan resmi olmayan sonuçlara göre komite çoğunluğunu kazanarak zafer ile ayrıldı. Seçimin gerçekleştirildiği Atatürk Spor Salonu önünden başlayarak sonucu coşku ile kutlayan mavi ekip Eray Erdem’i alkış ve ıslıklar ile tebrik etti. Kalabalık eşliğinde tebrikleri karşılayan Eray Erdem, caddede yürümekte zorlandı. 


SEÇİM OFİSİNDE ŞÖLEN GİBİ KARŞILAMA
Eşi Sema Erdem birlikte seçim ofisine gelen Eray Erdem’i burada da coşkulu bir kalabalık karşıladı. Konfetilerin patlatıldığı kutlamalara yüzlerce iş insanı katılırken, ekip arkadaşları fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. 


“KAZANAN ALANYA OLDU”
Seçim ofisinde konuşma yapan Eray Erdem, “Kazanan Alanya oldu” diyerek söze başladı. Konuşma sırasında duygulanan Eray Erdem, “Bu yola çıktığımızda kendimizden emindik. Gün geçtikçe yeni arkadaşlarımızın katılımı ile güçlenerek bugüne kadar geldik. Bu seçimi sizler sayesinde kazandık. Gecenizi gündüzünüze kattınız, evinizde ailenizden feragat ettiniz. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” şeklinde konuştu. 

banner111


“GÜLÜMSEYEN EKİP OLDUK”
“Seçim süreci Türkiye’ye örnek olacak bir biçimde geçti. Sürecin bu şekilde olmasında en büyük pay bizim. Süreçte küçük sataşmalar, olumsuzluklar oldu. Ancak bizim ekibimiz her zaman gülümsemeye devam etti. Provokasyona asla izin vermedik. Bu bizim yönetim şeklimizi de gösterdi. Kaostan kavgadan değil, ortak akıldan saygıdan güç kazanan bir yönetim sistemimiz olacak.” 


“MEDYANIN SÜRECE KATKISI GÜZELDİ”
“Seçim sürecinde Alanya’daki medya kurumlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Huzurlu bir seçim yarışının sağlanmasında medyanın izlediği yol çok önemliydi. Ve seçimin huzur ortamında geçmesinde medya kurumlarımızın büyük katkısı oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83