FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Orman Haftası’nda yeşil bir çevre için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi ASMEK kursiyerleri ve AKBEM öğrencileri daha yeşil bir gelecek için Döşemealtı mevkiinde bulunan ASMEK Hatıra Ormanı’na çam ve keçiboynuzu fidanları dikti. Fidanlara can suyu veren öğrenciler, kendilerinin de artık bir fidanı olduğunu belirterek, mutluluklarını dile getirdi. Küçük fidanları toprakla buluşturmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin anlamlı etkinliği için teşekkür etti. 

banner111
YEŞİL DOLU YARINLAR İÇİN

Ağaç dikme etkinliğinin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirten AKBEM Koordinatörü Hatice Özkan “21- 26 Mart Orman Haftası olarak kutlanıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak ASMEK ve AKBEM birimlerimizle yeşil dolu yarınlar için ağaç dikimi yaptık. 100 adet çam ve keçiboynuzu fidanını toprakla buluşturduk. Peygamber Efendimizin ağaç dikimi ile söylediği ‘Kıyamet kopmaya yakın olsa bile elinizde bir fidan varsa onu dikin’ hadisi şerifini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık” dedi. 

HEPİMİZİN BİR AĞACI OLACAK

AKBEM öğrenci 10 yaşındaki Münevver Soylu ise duygularını şu şekilde ifade etti: “Arkadaşlarımızla hep birlikte ağaç dikmeye geldik. Elimizdeki fidanları dikip, ağaç olmalarını sağlayacağız. Sonra orman olacaklar. Bu ormanda bir ağacım olacağı için çok mutluyum.”



Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83