'HER KATILIMCI KENDİ ÜLKESİNİ TANITACAK'

1.Uluslararası B2B İletişim Fuarı “Brest 2016”, 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde, Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Brest Şubesi işbirliğinde, Belarus’un Brest şehrinde düzenlenecek.

'HER KATILIMCI KENDİ ÜLKESİNİ TANITACAK'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ( ALTSO)'ya  ulaşan yazıda, Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi’nden alınan yazıya atfen, 1.Uluslararası B2B İletişim Fuarı “Brest 2016”nın, 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde, Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Brest Şubesi işbirliğinde, Belarus’un Brest şehrinde düzenleneceği bildirilmekte.

banner111
Fuarın amaçları arasında, bölgeler arası işbirliğini güçlendirmek, yeni pazarlar hakkında bilgi alışverişi ve yabancı yatırım çekilmesinde işbirliğinde bulunmak olarak belirtilmektedir. Ayrıca, fuar çerçevesinde gerçekleşecek olan sergide ise Brest ve diğer Belarus bölgelerinde yatırım imkanlarının anlatılacağı ve katılımcıların da kendi ülkelerini tanıtma fırsatına sahip olacağının altı çizilmekte.

Söz konusu etkinliğin programı Birliğin web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları- Ülke Duyuruları- Belarus” bölümündeki dokümanda yer almakta olup Fuar ile ilgili detaylı bilgi için Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi Yurtdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı ile irtibata geçilmesi gerekmekte.






Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83