TAKAVUT VE ER'DEN BİRLİK MESAJI

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirten CHP ve MHP İlçe Başkanları, birlik ve beraberlik mesajı verip, sağduyu çağrısı yaptılar.

TAKAVUT VE ER'DEN BİRLİK MESAJI


CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Takavut, 'Bizim şu anda ülkede asla gerginlik yaratmamaya özen göstermeliyiz. Sivri dil kullanmaktan uzak durmamız gerekmektedir. Şu an yapacagımız sey daha sakin bir ortam hazırlamaktır.  Ülkenin şu anda bir sükür ete ihtiyacı var. Ortalık ateş gölü haline geldi , kötü bi dönemden geçiyoruz ve siyasi parti ilçe başkanları olarak bize büyük görev düşüyor. Umarım bu baska yerlere de örnek olur. Zaman zaman bu toplantıları yapıp alanya adına ortak neler yapabiliriz diye fikir üretmeliyiz.  Hem ekonomik hem terör anlamında yaşananlar bizi üzüyor. Kimden ve nereden gelirse gelsin terörizmin karşışındayız.  Ekonomiyi belki atlatabiliriz ama önümüzdeki günlerde psikolojik travmvalar başlayacaktır, gasp hırsızlık başlayacak ve insanlar kaosa sürüklenecek. Bu gibi konularda ben eminim ki hem fikiriz. Siyasetimizi yaparız beraberce, adam gibi yaparız.' diye konuştu.
MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Hilmi Er ise, ' Gönül ister ki Alanya'ya katma değer sağlayacak yeni projeler konuşalım ama malesef ülkemiz ateş çemberi içinden geçmekte. Cumhuriyet tarihinin hic bi döneminde yaşanmayan kötü günler içerisindeyiz. Yediğimiz ekmek, içtiğimiz sudan zevk almaz duruma geldik. Terörist her yerde bu eylemi gerçekleştirebiliyor ve terörizm le mücadele bir ülke bir bölgenin sorunu olamaz. Bu tüm dünya sorunu olur. Terörizmi besler çadır kurdurursanız, aynı terörizm fazlasıyla sizi de vurur.

Hükümet turizm ile ilgili tedbirler açıkladı ancak halk görmektedir ki bu eylem planları turizmi kurtarmadı, fos çıktı.  Esnaf ve Oteller bundan hiç bir fayda alamadı. Hükümet bir an evvel nasıl turizmi düzeltebilirz diye bir çözüm yoluna gitmesi lazım.  Turizm Akdeniz bölgesinde ilk Alanya'da başlamıştır ancak böyle bir ortamda Turizm Bakanı Alanya'ya gelipte sorunları çözmek adına hiç bir girişimde bulunmamıştır. Başkanlık sisteminden bahsediliyor.  Toplum refah seviyesi yaşamıyor, ekonomik kriz çekiyorsa eğer bunun derhal düzeltilmesi, vatandaşın derdine derman olunması için çalışmalar başlatılması lazımdır. Ülkenin olmazsa olmazı başkanlık sistemi değildir.' dedi.









Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83