'YAŞLILAR BAŞ TACIMIZDIR'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven, "Yaşlılar Haftası" nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

'YAŞLILAR BAŞ TACIMIZDIR'
Ceylan Tanrıseven, Alanya Huzurevi Müdürlüğü tarafından, Huzurevi sakinleri için düzenlenen programa katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmasını yapan Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan, "Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinliğe her konuda destek olan Alanya Kaymakamımıza ve değerli eşine teşekkür ediyorum" dedi.

Ceylan Tanrıseven, "Millet olarak, değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcıları, baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir" dedi. 

CEYLAN TANRISEVEN "YAŞLILARIMIZA HAK ETTİĞİ SAYGI VE SEVGİYİ GÖSTERMELİYİZ"

Ceylan Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Güzel, güneşli bir günde sizlerle bir arada olmak beni oldukça mutlu etti. Yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görevdir."

CEYLAN TANRISEVEN VE HUZUREVİ SAKİNLERİ  ATATÜRK BÜSTÜ VE SERGİ AÇILIŞINI BİRLİKTE YAPTI

Ceylan Tanrıseven, Huzurevi sakini Reşat Gülşen tarafından Huzurevi Müdürlüğü bahçesine yaptırılan Atatürk büstü ve Huzurevi sakinleri tarafından düzenlenen serginin açılışını yaptı.

Atatürk büstü ve sergi açılışının ardından Mart ayında doğan Huzurevi sakinleri ve personelin doğum günü kutlandı. Yerel sanatçı Hadi Cantemur’un seslendirdiği şarkılara eşlik eden Huzurevi sakinleri ve davetliler gönüllerince eğlenerek doğum günlerini kutladılar. Doğum günü pastasını Ceylan Tanrıseven ile kesen Huzurevi sakinleri ve personelin mutluluğu gözlerinden okundu. Huzurevi sakinleri, sadece yaşlılar haftasında değil her zaman kendilerini ziyaret eden Ceylan Tanrıseven'e teşekkür ettiler.

Programa Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven'in yanı sıra Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal ve diğer davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83