Garip şikayete sert tepki

Şehidimiz Coşkun Nazilli'nin ağabeyi Mustafa Nazilli, şehimize yapılan saygısızlığa tepki gösteren dava arkadaşlarının Eğitimsen tarafından şikayet edildiğini belirterek, Eğitimsen'i kınadı.

Garip şikayete sert tepki

 2016 yılının Ekim Ayı'nda Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'ndeki Berat- Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde bir sınıfın panosuna öğrenciler tarafından, geçen mart ayında Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan Özel Harekat polisi Coşkun Nazilli'nin fotoğrafı asılmış, İngilizce öğretmeni İ.A., bu sınıfta derse girerken iddiaya göre panodaki fotoğrafı "Burada ne işi var" diyerek buruşturup çöpe atmıştı. Buna karşı çıkan öğrencilerle tartışan öğretmen İ.A., "Madem çok istiyorsunuz gidin evinize asın" dediği öne sürülürken, olayı öğrenen veliler okul yönetimini arayarak öğretmen hakkında şikayetçi olmuştu. Olay Alanya'da tepki toplamış Alanya'dan çok sayıda isim şehidimiz Coşkun Nazilli'ye yapılan saygısızlığa gerekli cezanın verilmesi için okul önünde açıklama yapmıştı. Eğitim-Sen Alanya temsilcisi Kemal Göl, Okurcalar Mahallesi'ndeki lisede Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin okul panosundaki fotoğrafın indirilmesi olayı ile ilgili açıklama yapmış, iddiaları yalanlamıştı. Daha sonra Öğretmen İ.A. hakkında soruşturma açılmış, daha sonra ise bir başka ile tayin edilmişti.

banner111
Bugün ise şehidimiz Coşkun Nazilli'nin ağabeyi Mustafa Nazilli, Eğitimsen'in kendilerini şikayet ettiğini belirterek tepki gösterdi. Nazilli, "Şehit gardaşımın hatırasına saygısızlık yapan, milli ve manevi duygulardan yoksun bir öğretmen müsvettesini savunmak adına, bu kabul edilemez davranışı demokratik bir şekilde protesto eden değerli dava arkadaşlarımı şikayet eden Eğitimsen'i şiddetle kınıyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83