GİZLİ MÜŞTERİLER AKARYAKIT İSTASYONLARINI GEZECEK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO tarafından geçtiğimiz yıllarda iki kez gerçekleştirilen “En İyi Akaryakıt İstasyonu Yarışması”nın üçüncüsünün önümüzdeki günlerde yapılacağını bildirdi.

GİZLİ MÜŞTERİLER AKARYAKIT İSTASYONLARINI GEZECEK

 Başkan Davut Çetin, ATSO 14.Grup (Akaryakıt ve gaz ürünleri) Meslek Komitesi’nin önerisi ile uygulamaya konacak proje kapsamında Antalya ili genelinde akaryakıt istasyonlarına gelen müşterilere en mükemmel hizmeti sunan, güleryüzle ağırlayan, market ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık verebilen, her türlü ihtiyaçlarını hijyenik ortamlarda giderebilme kapasitesine sahip olan en iyi akaryakıt istasyonlarının belirleneceğini kaydetti.

banner111
Başkan Davut Çetin yarışmayla ilgili şu bilgileri verdi: “Antalya Merkez, Gazipaşa, Serik, Korkuteli, Elmalı ve Kemer ilçelerinde faaliyet gösteren yaklaşık 250 akaryakıt ve LPG istasyonunun dahil edileceği yarışma kapsamında, söz konusu istasyonlar ATSO tarafından görevlendirilecek gizli müşteriler tarafından ziyaret edilecek. Değerlendirme kriterleri dikkate alınarak ziyaret esnasında ‘en temiz istasyon’, ‘en iyi personel’, ‘en iyi market’, ‘en iyi tuvalet’ ve ‘tüm kategorilerde en iyi istasyon’ belirlenecek.

Yarışma kapsamında, önümüzdeki günlerde ilimiz genelindeki akaryakıt istasyonlarına ziyaretler gerçekleştirilecek ve akaryakıt satışı, istasyonların temizliği, müşterilere karşı ilgi ve güler yüzlü hizmet sunma performansları değerlendirilecek. Pompa görevlileri, market ve tuvaletler de gizli bir şekilde gözlenerek, objektif bir performans değerlendirmesi yapılacak. Gizli müşteriler, 08.30 - 20.00 saatleri arasında istasyonlara en az bir kez uğrayarak, bahsedilen konularda istasyonları değerlendirecekler. Çalışma, bağımsız bir araştırma firması tarafından yürütülecek. Ziyaretler sonucu yapılan değerlendirmede en yüksek puanı alan istasyonlara seritfika ve plaket takdim edilecek.

Antalya’da bütün sektörlerde bu tür çalışmalar yapılması gerektiğini belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, akaryakıt sektörünün “Gizli Müşteri Projesi” ile kendi kendini denetleme cesaretini gösterdiğinin altını çizdi. Antalya’nın en büyük sorununun markalaşmak, kaliteyle yüksek katma değere ulaşmak olduğunu vurgulayan Başkan Davut Çetin, “Akaryakıt sektörümüzün talebi üzerine hayata geçireceğimiz bu projeyi başka sektörlerde de uygulamak istiyoruz. Bu konuda diğer sektörlerden de talep gelmesi ve başarı kriterlerinin belirlenmesi çok önemli. İyi örnekleri tespit edip sektör geneline yaygınlaştırabilirsek hem sunulan hizmetin kalitesini hem de işletmelerimizin elde edeceği katma değeri artırabiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83