Güney yol arkadaşlarıyla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi.

Güney yol arkadaşlarıyla buluştu

2007-2014 döneminde Alanya Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Hüseyin Güney, 7 yıllık başkanlık döneminde beraber görev yaptığı yol arkadaşlarıyla ikinci kez bir araya geldi. Alanya Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve eski yöneticiler katıldı.

banner111
Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, büyükşehirin Alanya’daki çalışmaları, devam eden ve başlayacak yatırımlar hakkında eski yol arkadaşlarına bilgi verdi. Eski yöneticiler de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, görüş ve önerilerini Güney’e aktardılar. Eski yöneticiler, “Böyle bir organizasyonu yaparak bizleri tekrar bir araya getiren tekrar kaynaşmamızı sağlayan Güney’e teşekkür ediyoruz. Böyle organizasyonların periyodik olarak yapılmasını istiyoruz“ diyerek Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür ettiler.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Beraber siyaset yaptığımız yol arkadaşlarımızla bir araya gelmek benim için anlatılamaz bir duygu. 2007-2014 döneminde siyasi anlamda Alanya’da önemli hizmetler yaptık. Bu süreçte ekip arkadaşlarımın son derece önemli katkıları oldu. Davetimize icabet eden ya da mazeret bildirip gelemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte benzer toplantıları yapmaya devam edeceğiz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83